Cleopatra Stratan, pregătită să devină mămică: "Ne dorim foarte mult asta"

Data publicării:
Sursa foto: Cleopatra Stratan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cleopatra Stratan, Instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să devină părinți.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt în culmea fericirii, după ce au întemeiat oficial o familie și au ales să se mute împreună. La un an de la căsătorie, aceștia sunt întrebați mai mereu despre momentul în care vor deveni trei. Așadar, cântăreața, în vârstă de 19 ani, a ținut să clarifice situația. Chiar dacă mărturisește faptul că ea și soțul ei vor să devină părinți, aceasta spune că încă nu a rămas însărcinată, pentru că își mai dorește să profite o perioadă de momentele frumoase pe care i le oferă această vârstă fragedă.

„Nu sunt însărcinată. Țin să precizez din capul locului, fiindcă oricum m-ați fi întrebat asta. Vreau să mai copilărim, însă va veni și vremea unui copil, fiindcă ne dorim foarte mult asta”, a declarat Cleopatra Stratan, potrivit playtech.ro

Cei doi își doresc un copil

Chiar dacă spun că, pentru moment, nu sunt pregătiți să devină părinți, aceștia au discutat despre acest subiect, ba chiar s-au gândit și la sexul copilului și la numele acestuia.

„Mi-ar plăcea să fie fetiță. Numele nu vi-l voi spune, rămâne încă secret”, a ținut să precizeze Edward Sanda.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se pregătesc să se mute în propria locuință

Cei doi tineri îndrăgostiți sunt și din ce în ce mai aproape de momentul în care se vor muta în propria locuință. Aceștia vor să pună la punct până la ultimul detaliu și, chiar dacă recunosc că nu este vorba despre un palat, vor să-și amenajeze locuința conform viselor lor.

„Nu e vorba despre un palat, este o casă normală, pe care ne-am dorit-o de foarte mult timp, dar nu putem spune foarte multe.  Cert este că totul se concretizează așa cum ne dorim noi. Va fi în București.,  a mai spus artistul, potrivit sursei citate.

Edward Sanda, refuzat de Connect-R. Care este motivul pentru care artistul nu a vrut o colaborare cu soțul Cleopatrei Stratan: „I-am trimis trei sau patru piese”

Cum se înțeleg tinerii îndrăgostiți cu cele două mame

Cei doi artiști au dezvăluit și relația pe care o au cu cele două mame. Cum era de așteptat, aceasta este una foarte bună, familia susținându-i  la orice pas. Mai mult, Cleopatra Stratan a ținut să scoată în evidență și o calitate extrem de importantă pe care ambele mame o au în comun.

Ne înțelegem foarte bine cu ele. Sunt cele mai dulci mame de pe pământ. Ambele gătesc fenomenal. Aici nu putem să facem diferențe. , a declarat Cleopatra Stratan pentru impact.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu sunt adepții cluburilor

Și, dacă majoritatea tinerilor de vârsta loc preferă să-și petreacă cea mai mare parte din timp distrându-se în cluburi, Edward Sanda spune că ei sunt genul de persoane care își doresc să muncească, gândindu-se serios la viitorul lor.

„Nu suntem genul de tineri care să își petreacă viața prin cluburi. Ne place să muncim și să facem aproape totul împreună. Aș spune că, într-un fel, suntem încă doi copii, dar doi copii adulți totuși, care știu foarte bine ce vor de la viață”, indică același Edward Sanda.

„În familia noastră, motto-ul comun sună așa: „Dacă nu faci ceea simți, vei avea parte de o viață pierdută!”, a adăugat fiica lui Pavel Stratan.

Edward Sanda, supravegheat atent de socrul său: Pavel Stratan a presimțit că o să fie ceva

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel