Alina Eremia, probleme de sănătate din cauza dietelor drastice: Aveam 15 kilograme în plus. Puneam foarte multă presiune pe mine

Captură video Youtube/ Damian Drăghici
Descriere foto: Captură video Youtube/ Damian Drăghici

Alina Eremia a vorbit despre momentul când a vrut să ia o pauză de la muzică, dar și despre problemele de sănătate pe care le-a avut din cauza dietelor drastice.

Alina Eremia a fost invitata lui Damian Drăghici, în cadrul podcastului de pe Youtube, unde a dezvăluit mai multe detalii din viața personală. Artista a mărturisit faptul că a avut un moment în cariera sa, când a vrut să spună stop pentru o anumită perioadă, din cauza faptului că nu se mai regăsea. Totuși, proiectele în care era implicată nu i-au permis acest lucru, cântăreața punând asta pe seama destinului.

"Acum trei ani aș fi vrut să iau o pauză. Nu pentru că nu-mi mai doream, simțeam că sunt într-un punct în care simțeam că vreau să trec în altă etapă. Chestia asta se simțea și în cariera mea și aveam nevoie să stau puțin departe de tot haosul. Voiam să iau o pauză pentru că voiam să mă redescopăr, dar atunci când ești prins în horă, e foarte greu să te retragi. Sunt multe lucruri care vin, oportunități, și nu poți să le dai cu piciorul. Automat nu am avut timp să fac asta.", a declarat Alina Eremia în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Alina Eremia a avut probleme cu kilogramele în plus

Chiar dacă acum arată senzațional și se bucură de un aspect fizic de invidiat, vedeta recunoaște faptul că nu mereu a fost așa. Aceasta a avut o perioadă când s-a luptat cu kilogramele în plus, experimentând diferite diete și începând să petreacă mult timp în sala de sport.

"Am avut 12 kilograme... de fapt până în 15. Am avut multe kilograme în plus și nu e ca și cum nu le purtam cu mândrie. Nu aveam o problemă. Am ajuns într-un punct în care am zis că vreau să arăt altfel, să fiu mai sănătoasă, pentru că asta avea să se reflecte în timp. Sportul a devenit o dependență, am încercat diete, am avut și o gastrită. Puneam foarte multă presiune pe mine.", a mai mărturisit artista.

Vedeta a fost sfătuită să adopte alt stil în cariera sa

De asemenea, aceasta mărturisește faptul că, de-a lungul cariei sale, a fost sfătuită de multe ori să adopte un alt stil, să fie altcineva. Aceasta spune însă că a refuzat imediat, pentru că nu-și dorește decât să le arate fanilor adevărata sa personalitate.

"De-a lungul timpului, au fost mulți oameni care mi-au zis că ar trebui să fiu altfel, să-mi construiesc un personaj să fiu mai controversată, mai sexi. Nu am simțit să fac asta, nu am rezonat deloc. Nu sunt genul care să-mi fabric o poveste în jurul meu. Prefer să fiu autentică, să fiu eu.", a mai spus Alina Eremia.

"Dacă nu mă simt bine, eu prefer să nu postez pe social media"

Mai mult, artista spune că deseori i se întâmplă să se confrunte cu stări negative. Și, tocmai pentru că vrea să transmită mesaje cât mai reale în online, vedeta preferă să nu posteze nimic pe Instagram în momentele în care este tristă.

"Dacă nu ma simt bine, eu prefer să nu postez pe social media. Nu vreau să fiu fake, dacă nu sunt într-o stare extraordinară nu postez. Nu vreau să fiu un factor care plusează negativitatea. Aleg să postez când am chef și mă simt bine. Lucrurile forțate se simt. Nu e că vreau să-mi afișez viața perfectă, ci aleg ca în zilele alea, pentru că am multe zile de acest gen, să fiu doar eu cu mine.", a continuat ea.

Citește și: Alina Eremia, probleme de sănătate din cauza stresului. Cu ce boală s-a confruntat artista: „Cine, aia care habar n-are să cânte?”

Alina Eremia a RENUNȚAT la un aliment, pentru o siluetă perfectă: Nu mănânc niciodatăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 30 mai 2022, 10:17 | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience