Alina Eremia, critici dure la adresa lui George Buhnici: “Misoginismul e în floare“. Vedeta intervine în "scandalul vergeturilor"

Data publicării:
Sursa foto: Alina Eremia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Eremia, Instagram

Alina Eremia a avut prima reacție, după declarațiile controversate făcute George Buhnici. 

Alina Eremia nu a trecut cu vederea declarațiile făcute de George Buhnici, care critica femeile cu vergeturi și celulită, și a reacționat imediat pe rețelele de socializare. Artista se arată a fi dezamăgită de concepțiile bărbaților din țara noastră și îi roagă pe aceștia să fie mai buni. Mai mult, vedeta spune că nimeni nu ar trebui să se raporteze la femei ca la niște obiecte, ce trebuie să îndeplinească anumite standarde.

“Misoginismul e în floare pe Facebook, e o lume încremenită în timp. Hai să fim mai buni! Că nu costă nimic! Jur! Înțeleg că cea mai mare investiție ar trebui să fie în noi, în sănătatea noastră mentală și fizică, dar femeile nu sunt obiecte pe care le așezi undeva să dea frumos. Fiecare face cum simte. / ”, a scris Alina Eremia pe rețelele de socializare.

Ana Măiță, replică pentru George Buhnici: În viziunea lui, cel mai mare compliment pe care i-l poți face unei femei este să-i spui că arată ca o minoră

Declarația inițială a lui George Buhnici, care a stârnit controverse

"Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat Buhnici.

Acesta a mers mai departe şi a spus că soţia sa arată ca o minoră. 

„Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră așa cum ai zis”, a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne ferește!”, a clarificat Lorena Buhnici, potrivit dcnews.ro

Monica Tatoiu intervine în scandalul vergeturilor: "Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă". George Buhnici, taxat dur pentru declarația făcută

Ce spune Lorena Buhnici despre acest scandal

Se pare că nici soția lui George Buhnici nu a putut sta deoparte de acest scandal, având o replică acidă pe rețelele de socializare la adresa celor care îi critică soțul. Mai mult, aceasta spune că subiectul discutat de George Buhnici este unul din realitatea înconjurătoare, iar el nu a făcut decât să scoată în evidență acest lucru.

"Un interviu în care informația a fost clară a fost scoasă din context a dus la priceperea unor oameni de a ataca și arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct... la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin... cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către subiectul corect.. ca să puteți să dormiți liniștite.", a scris Lorena Buhnici pe Instagram.

George Buhnici, prima reacție după ce a jignit femeile cu vergeturi și celulită: "Obezitatea este o problemă națională". Soția sa îi sare în apărare

Ada Galeș, reacție acidă la comentariul făcut de George Buhnici: "Femeile sunt ce vor ele să fie"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel