Ana Măiță, replică pentru George Buhnici: În viziunea lui, cel mai mare compliment pe care i-l poți face unei femei este să-i spui că arată ca o minoră

Data publicării:
Sursa foto: Facebook, Ana Măiță/ Instagram, George Buhnici
Descriere foto: Sursa foto: Facebook, Ana Măiță/ Instagram, George Buhnici

Ana Măiță, președintele Asociației "Mame pentru Mame", a reacționat în urma jignirilor făcute de George Buhnici la adresa femeilor.

George Buhnici a stârnit un val de controverse, după ce a avut o părere tranșantă despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie "cu celulită şi vergeturi". 

"Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală", a spus George Buhnici. 

"Șanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră. Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?", a mai spus George Buhnici. 

Ana Măiță, despre declarațiile lui George Buhnici: În viziunea lui Buhnici, cel mai mare compliment pe care i-l poți face unei femei este să-i spui că arată ca o minoră

Principala problemă ridicată în declarațiile lui George Buhnici nu este că și-a lăudat soția, așa cum crede el, ci că a jignit milioanele de femei care nu au norocul să arate atât de bine, oricât de mult ar încerca, care din cauza unor alte probleme de sănătate nu reușesc să aibă o talie de viespe sau o piele întinsă și perfectă.

Mai mult, problema și mai mare este că România oricum se lovește de un val enorm de prejudecăți, în care dacă nu ai 90 - 60 - 90 nu ești ok, iar dacă ai un început de celulită sau vergeturi ești judecată și pusă la zid, umilită și batjocorită. 

În România, goana după "ce spune lumea" este principala cauză de frustrare și complexare. 

Citește continuarea pe dcmedical.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel