Ada Galeș, reacție acidă la comentariul făcut de George Buhnici: "Femeile sunt ce vor ele să fie"

Data actualizării: | Data publicării:

Ada Galeș a reacționat dur după declarațiile făcute de George Buhnici, cu privire la aspectul fizic pe care ar trebui să-l aibă o femeie.

George Buhnici a stârnit un val de reacții negative în mediul online, după ce a criticat femeile cu vergeturi și celulită. Concret, acesta a îndemnat public femeile care se confruntă cu aceste probleme să meargă la sală și să nu se mai afișeze în costum de baie la plajă, unde toate fetele ar trebui să arate asemenea soției lui. Vedete nu au rămas indiferente și au reacționat imediat. Ada Galeș a postat pe Instagram o fotografie cu piciorul ei, care este vizibil afectat de celulită. Aceasta a scris și un mesaj pe măsură, unde îndeamnă femeile să se accepte așa cum sunt, iar celulita și vergeturile nu au nicio legătură cu sala, spune ea. Mai mult, aceasta susține că bărbații nu ar trebuie să impună standarde de frumusețe, când vine vorba despre femei.

"Orice corp e corp de plajă. Corpul unei femei nu e obiectul unui comentariu făcut de vreun bărbat. (sau femeie, whatsoever). Nu slăbești dacă ești sau te umilești/shameuiesti. Celulită și vergeturi are toată lumea. Obezitatea nu se rezolvă prin shaming (poate se mănâncă mai mult pe fond de stres). Obezitatea nu înseamnă celulită, vergeturi sau kg în plus. Corpul lucrat la sală e un standard al societății contemporane, nu un etalon de sănătate sau frumusețe. Social media face rău la cap, aveți grijă. Puneți la îndoială. Femeile sunt ce vor ele să fie, cum vor ele să fie. Femeile sunt independente de standardele impuse de bărbați sau de alte femei. Femeile au nevoie de altfel de complimente decât despre felul în care arată. Avem mari probleme de la lipsa de încredere, inechitatea, hărțuirea, violența împotriva femeilor (fizică sau psihică), umilință, etc.

Betț apă, aveți grijă de voi. Am parcurs un drum lung până aici și mai avem. Îmi pare rău dacă sunteți dezamăgite și triggeruite. e normală furia și anxietatea pe care le simțiți. Vă îmbrățișez și cu celulită și cu vergeturi de la Paris.", a scris Ada Galeș pe Instagram.

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Care sunt declarațiile inițiale ale lui George Buhnici

"Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat Buhnici.

Acesta a mers mai departe şi a spus că soţia sa arată ca o minoră. 

„Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră așa cum ai zis”, a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne ferește!”, a clarificat Lorena Buhnici, au fost declarațiile făcute de George Buhnici și soția sa, potrivit dcnews.ro.

Carnea tocată, PERICOL pentru sănătate. Mihaela Bilic: ”Ascunde ingrediente nedorite”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel