Alina Eremia, probleme de sănătate din cauza stresului. Cu ce boală s-a confruntat artista: „Cine, aia care habar n-are să cânte?”

Data publicării:
Sursa foto: Alina Eremia, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Eremia, instagram

Alina Eremia a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat din cauza stresului. 

Alina Eremia este una dintre cele mai iubite artiste din showbiz-ul românesc. Cu toate astea, vedeta a fost și ținta criticilor, lucru care a afectat-o enorm de mult. Recent, artista a fost invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, acolo unde a vorbit despre presiunea celebrității, dar și despre boala cu care s-a confruntat din cauza stresului din carieră.

Alina Eremia: „E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva”

„Cine, aia care habar n-are să cânte? De deșteaptă e frumoasă! Nu vedeți cât de nazală este?”, sunt câteva din criticile pe care își amintește Alina Eremia că le-a primit de-a lungul timpului și care au afectat-o foarte mult.

„Trăiam cumva în acea părere, opinie pe care o exprimau diverși oameni. Pe urmă mi-am dat seama că făceam cea mai mare prostie și că n-o să mai apuc să fac nimic.(...) Ok, nu sunt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, nici cea mai talentată... dar dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic”,  a precizat Alina Eremia în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Alina Eremia a povestit că a avut nevoie de mult timp să se obișnuiască cu statutul de vedetă și să înțeleagă că unii știu doar să critice, indiferent de calitățile pe care le are o persoană. 

„E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva, este extrem de greu să apreciezi calitățile cuiva. Sunt oameni care se ascund în spatele unui ecran”, a mai precizat cântăreața.

Alina Eremia, probleme medicale din cauza stresului

Alina Eremia a povestit că stresul și frustrările acumulate au dus-o în pragul disperării. Artista a ajuns să se confrunte cu o urticarie destul de urâtă, de care a scăpat cu greu pentru că nu funcționa niciun tratament.

„Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare”, a spus Alina Eremia pentru sursa menționată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel