Alimentul care te scapă de gripă și răceală. Carmen Brumă: „Este senzațional”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram

Carmen Brumă a dezvăluit un remediu natural prin care putem scăpa de răceala neplăcută. 

Este sezonul gripelor și al răcelilor, când zeci de români ajung zilnic la spital cu fel de fel de simptome neplăcute. De la febră, dureri musculare sau dureri în gât, toate acestea creează un disconfort și ne fac să ne întrerupem activitățile de zi cu zi. Tocmai din această cauză, specialiștii vin cu fel de fel de metode prin care putem să prevenim sau, cel puțin, să diminuăm aceste simptome. Carmen Brumă le-a oferit și ea fanilor săi un remediu natural, pe care oricine este răcit trebuie să-l consume. Celebra nutriționistă promite rezultate garantate. 

„Un aliment care te ajută când ești răcit sau ai gripă, să te simți mult mai bine este banala supă de pui. De ce? Pentru că ea conține un aminoacid, care este cisteină și care contribuie la decongestionarea căilor respiratorii, adică te ajută să scapi de senzația nesuferită de nas înfundat. Dacă adaugi și niște pătrunjel, pentru un aport de vitamina C, este senzațional.”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 

Citește și: „Clacam și mă refugiam în frigider”. Carmen Brumă, după ce a slăbit 37 de kilograme: “Sportul nu este esențial pentru slăbit”

Cum scapi de kilogramele în plus acumulate de sărbători

Soția lui Mircea Badea le este alături fanilor la orice pas, motiv pentru care, recent, aceasta a publicat și o serie de sfaturi esențiale pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus. Respectate cu strictețe, acestea te vor ajuta să scapi de grăsimea neplăcută de pe burtă, acumulată fie de sărbători, fie de-a lungul anului trecut. 

„Strategie anti-burtă, la început de an:

1.Trei mese principale zilnic cu 4 ore de repaus alimentar între (adică fără ciuguleli). Gustările (1-2) sunt admise doar dacă simțiți pregnant senzația de foame și ea este reală (adică nu pofta „din cap”).

2. Obișnuiți-vă să beți suficientă apă, 35-40 ml/kg corp. Majoritatea persoanelor cu probleme ponderale cu care am lucrat nu beau necesarul de apă pentru organismul lor. Apa nu ține de foame, dar o poate păcăli.

3. Eliminați zahărul și alcoolul din alimentația zilnică și consumați-le doar la „ocazii”, cu titlu de excepție.

4. Nu mâncați carbohidrați periculoși pentru siluetă după apusul soarelui (făinoase, amidonoase, fructe, dulciuri).

5. Faceți diverse tipuri de mişcare (nu doar „tras de fiare”, cardio, yoga etc.)”, a fost mesajul transmis de Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.

Te poate interesa și: Carmen Brumă, truc pentru a scoate grăsimea din sarmale: „Toată o să rămână în cratiță”

Sportul nu este esențial în dietă

Carmen Brumă a pus capăt și unui mit, care era întotdeauna pe buzele tuturor. Concret, celebra antrenoare a dezvăluit faptul că nu este nevoie de sport, pentru a ajunge la rezultatele dorite pe cântar, ci tot secretul stă în alimentația echilibrată și sănătoasă. 

„În urma experienței mele de mulți ani și a peste 37 de kilograme slăbite, pot însă să spun că sportul nu e esențial în ecuația slăbirii! Eu la început făceam și sport, țineam și dietă și mă epuizam foarte tare. Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc. Mă jucam cu îngrășat-slăbit. Restricția calorică, alimentația, te ajută să slăbești. Poți să slăbești fără să faci nici un fel de sport. Nu este despre ce să mâncam, este despre ce să nu mâncăm.”, a dezvăluit Brumă, pentru click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel