Alimentele de toamnă care întăresc imunitatea. Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Cristian Mărgărit, nutriționist, este invitatul Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și  DC Medical.

Sâmbătă, 23 septembrie, ora 15:00, avem o nouă ediție a emisiunii Pastila de Frumusețe, la Spectacola, DC News și DC Medical.

Cristina Mărgărit, specialist în nutriție, este invitatul săptămânii, care ne dezvăluie toate informațiile pe care trebuie să le știm despre alimentația corectă pe timpul toamnei. Există extrem de multe fructe și legume de sezon, pe care trebuie să ne concentrăm cât mai mult atenția în această perioadă, datorită beneficiilor lor miraculoase, iar specialistul ne va dezvălui care sunt acestea. De asemenea, tot sezonul rece aduce cu sine și câteva alimente perfecte pentru creșterea imunității. Totuși, înainte de asta, este extrem de important să elimini din meniul tău toate lucrurile care duc la scăderea sistemului imunitar, ne va spune Cristian Mărgărit, în cadrul emisiunii.


„O dietă sănătoasă e o dietă care urmează și anotimpurile, adică să mâncăm în fiecare anotimp pe cât posibil alimente locale și de sezon. Atunci ele sunt și mai ieftine, mai bogate nutritiv și avem foarte multe rețete tradiționale care se pretează foarte bine la această bogăție de fructe și legume pe care o găsim în piață și în magazine.”, spune Cristian Mărgărit, în cadrul emisiunii.

 

Tot în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, Cristian Mărgărit ne va mai vorbi și despre celebrele preparate ale toamnei, precum sunt murăturile, zacusca și mustul, cu beneficiile și consecințele pe care acestea le pot avea asupra organismului uman. Lista subiectelor interesante nu se termină aici, întrucât vom mai discuta și despre principiile unei diete și ale unui stil de viață cât mai sănătos, despre cât de importantă este hidratarea în sezonul rece, cât și despre balonare, una dintre cele mai întâlnite probleme din ultima vreme, cu care se confruntă tot mai multe persoane.

 

Temele pe care le veți regăsi în această discuție sunt:

Beneficiile fructelor și legumelor de toamnă

Adevărul despre legumele congelate

Varza și beneficiile sale miraculoase

Adevărul despre dieta cu varză

Cât de bune sunt zacusca, mustul și murăturile pentru dietă

Alimentele care ajută la creșterea sistemului imunitar

Pericolul din spatele preparatelor gătite pe grătar

Dieta în sezonul rece

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en    

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel