Alimentele de care trebuie să te ferești după vârsta de 30 de ani. Te vor face să acumulezi multe kilograme în plus / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Vlad Burghelea, antrenor de fitness și tehnician nutriționist, a dezvăluit care sunt cele mai periculoase alimente pentru orice dietă.

Vlad Burghelea, antrenor de fitness și tehnician nutriționist, a fost invitat în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical, unde a dezvăluit extrem de multe informații importante cu privire la o dietă corectă. Dacă la 20 de ani, se spune că orice femeie slăbește mult mai ușor, după 30, orice dietă este mai dificilă. Există, într-adevăr, niște schimbări hormonale care împiedică puțin obținerea celor mai bune rezultate într-un timp scurt, ne spune specialistul, însă și stilul de viață care apare în această etapă este unul diferit. Astfel, toți acești factori cumulați duc direct în fața mai multor kilograme în plus, față de câte aveai în trecut, dacă nu știi să-ți gestionezi corect dieta și activitatea fizică. 

„Adevărul este puțin diferit. Într-adevăr, există niște schimbări hormonale după 30 de ani, dar ceea ce se schimbă cu adevărat, cred eu, este stilul de viață. Începem să fim cât mai preocupați de muncă și să muncim din ce în ce mai mult, devenim tot mai statici și conținutul caloric de peste zi scade. De asemenea, este o viață mai stresantă decât cea de la 20, deci ești mai predispus să mănânci pe fond emoțional. Dacă luăm toți acești factori în calcul este foarte ușor să te trezești că ai luat câteva kilograme în plus.” a declarat Vlad Burghelea în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe.

VEZI și: Chipsurile pe care le poți consuma în dietă. Nu îngrașă la fel de mult și sunt mai sănătoase: „Mai bune decât cele clasice”/ VIDEO

Alimentele ce trebuie evitate după 30 de ani

Chiar dacă foarte multe persoane exclud carbohidrații odată cu înaintarea în vârstă, din dorința de a nu acumula kilograme în plus, Vlad Burghelea nu este de acord cu acest mit. Antrenorul de fitness spune că, în schimb, le recomandă femeilor să scoată din alimentația lor toate produsele care nu fac decât să le ducă spre o greutate mai mare în timp și care le oferă calorii goale.

„Nu aș da vina pe carbohidrați, ei sunt o sursă de energie, eu sunt pro carbohidrați, nu cred că ar trebui îndepărtați, mai ales dacă îți plac, dar cred că trebuie să fim foarte atenți la sursele din care ne luăm carbohidrații sau grăsimile. Aș spune să evitați alimentele foarte procesate, pe cele cu un adaos mare de zahăr, de exemplu, sucurile. Trebuie să te ferești de alimentele care sunt foarte dens calorice.”, a continuat el.

Citește și: Secretul unei diete reușite. Vlad Burghelea: „Asta este cheia pentru a arăta bine”. Regula peste care nu trebuie să sari / VIDEO

Cum slăbești eficient

Dacă îți dorești, însă, să slăbești eficient, există trei reguli clare pe care trebuie să le ai în tot acest proces în vedere.

„Când vine vorba de slăbite, prioritară este dieta, după care sunt antrenamentele cu greutăți și abia pe locul trei ar fi antrenamentele cardio. Din punctul meu de vedere, cele cu greutăți sunt mai importante decât cele cardio.”, ne mai spune Vlad Burghelea.

VEZI și: Ozana Barabancea, mască ieftină pentru ten: „Face minuni. E la îndemâna oricui”. Așa ține ridurile departe, la 54 de ani / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel