Secretul unei diete reușite. Vlad Burghelea: „Asta este cheia pentru a arăta bine”. Regula peste care nu trebuie să sari / VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

Vlad Burghelea a fost invitat în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, de la Spectacola, DC News și  DC Medical, acolo unde a dezvăluit informații prețioase cu privire la o dietă corectă. 

Vlad Burghelea, antrenor de fitness și tehnician nutriționist, a fost invitat în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și  DC Medical, unde a dezvăluit extrem de multe sfaturi esențiale pentru femeile care își doresc să slăbească corect, dar și să-și mențină rezultatele pe termen lung. În primul rând, pentru a obține măsurile ideale, este important să ai în vedere mai mulți factori, ne dezvăluie specialistul. Există, de asemenea, și un „secret” pentru o dietă cât mai eficientă, pe care îl veți regăsi mai jos.

„Primul pas ar fi să începi să privești sportul și alimentația drept o parte din lifestyle-ul tău, să fie o normalitate. În funcție de obiectivul pe care îl ai, îți poți alege și tipul de antrenament pe care vrei să-l faci sau tipul de dietă, sunt foarte multe variabile. Suntem diferiți, avem nevoi diferite. Eu recomand sportul cu greutăți mai tuturor persoanelor cu care lucrez. Consider că este cheia pentru a arăta bine, a te simți bine și îl recomand.”, ne va spune Vlad Burghelea, în cadrul emisiunii.

Te-ar putea interesa și: Alimentele benefice pentru sănătatea inimii. Cu ajutorul lor poți preveni apariția bolilor cardiovasculare / VIDEO

Beneficiile sportului cu greutăți

Astfel, sportul cu greutăți are extrem de multe beneficii pentru sănătate, dietă, dar și pentru organism, ne spune Vlad Burghelea. Cu toate acestea, dacă nu ești adepta acestui tip de efort fizic, este important să găsești o activitate care să corespundă pasiunilor tale, după care, în mod evident, să fie pe aceeași lungime de undă și cu nevoile tale și cu rezultatele pe care îți dorești să le obții. 

„Sportul cu greutăți îți crește densitatea osoasă și atunci o să ai niște articulații mai puternice la bătrânețe, îl recomand. Pentru anumite persoane este posibil ca acest antrenament să nu le fie pe plac, astfel încât să fie adeptele, spre exemplu, antrenamentului de tip cardio și atunci prefer ca fiecare să facă ce-i pace. Prima dată ar trebui să te gândești pentru ce vrei să faci sportul respectiv, ce vrei să obții, apoi să vezi sporturile care te pot ajuta, iar apoi să găsești ceva care să-ți și placă. Trebuie făcut pe termen lung, iar dacă nu-ți place, nu te vei ține de acesta.”, a continuat acesta.

Citește și: Alimentul considerat a fi „aur” pentru ficat și creier. Lidia Fecioru: „Avem nevoie de el”

Trei factori importanți pentru orice dietă

Așadar, dacă îți dorești să slăbești cât mai repede, dar și armonios, trebuie să iei în calcul trei factori extrem de importanți, ne spune Vlad Burghelea. 

„Când vine vorba de slăbire, prioritară este dieta, după care sunt antrenamentele cu greutăți și abia pe locul trei ar fi antrenamentele cardio. Din punctul meu de vedere, cele cu greutăți sunt mai importante decât cele cardio.”, mai spune Vlad Burghelea.

Te-ar putea interesa și: Alimentele pe care Lidia Fecioru nu le consumă niciodată. Este împotriva stilului de viață vegan: „Spălarea pe creier de a fi în trend” /VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel