Alimentația în pandemie. Ce rol are nutriția în lupta cu bolile. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist
EXCLUSIV
Descriere foto: Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist

Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, vine la Interviurile Spectacola și DC News, duminică, de la ora 13:30, pentru a vorbi despre trendurile nutriționale în 2021.

Pandemia de coronavirus a schimbat regulile jocului din punct de vedete al comportamentului alimentar.

Covid 19 ne-a reamintit că starea de sănătate se poate schimba în orice moment. Mulți s-au îndreptat către produse alimentare care pot îmbunătăți sistemul imunitar, în speranța unei reacții cât mai bune la o posibilă infectare. Usturoiul, ceapa, legumele verzi, fructele, iaurturile, proteina de calitate, au inceput sa fie reconsiderate și apreciate la adevarata lor valoare. 

Interesul pentru creșterea imunitaăți va continua să fie și anul acesta un obiectiv principal pentru mulți. Suplimentele alimentare care promit întărirea imunității s-au vândut cel mai bine în 2020 și trendul este ascendent pentru 2021. 
 

Care sunt trendurile nutriționale în 2021 și cum ne putem ajuta de alimente pentru a ne consolida sănătatea, aflați  duminică, de la ora 13:30, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel