Alexandru Arșinel a fost internat în spital în același timp cu Ion Caramitru: "Nu puteam să cred că o să dispară așa repede"

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandru Arșinel și Ion Caramitru, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Alexandru Arșinel și Ion Caramitru, sursa facebook/ colaj foto

Alexandru Arșinel a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre bunul său prieten, Ion Caramitru, care a decedat.

Recent, Alexandru Arșinel a fost în platoul lui Măruță, acolo unde a vorbit despre lupta pe care a dus-o cu virusul nemilos, dar și despre bunul său prieten, Ion Caramitru, care s-a stins din viață săptămâna trecută.

Acesta a mărturisit că a traversat o perioadă extrem de grea, din care nu credea că o să iasă învingător. De asemenea, Alexandru Arșinel a declarat că este în continuare în stare de șoc, după moartea lui Ion Caramitru. Actorul  a povestit că cei doi purtau des discuții și despre funcțiile pe care le aveau. Mai mult decât atât, acesta a dat de înțeles că s-au regăsit într-o perioadă în timp ce se aflau în spital.

 

Actrița Oana Predescu, despre „urâtul” și „frumosul” din viață și din teatru / EXCLUSIV

 

Alexandru Arșine a povestit că s-a întâlnit înainte și cu Ivan Patzaichin. Din nefericire, cei doi prieteni ai actorului au decedat în același timp, lăsând multă durere în urma lor.

“Mă bucur că te-am mai prins. Nu știi de unde te pălește. Am avut momente în care m-am gândit asta, mai ales când am făcut vaccinul și după m-am internat și am văzut că nu mai ieșeam de acolo. Dacă nu aveam vaccinul puteam să…

M-am întâlnit în spital cu prietenul nostru pe care l-am îngropat alaltăieri și nu puteam să cred că o să dispară așa repede. Eu cu el eram așa în schimburi de discuții. Ne-am ajutat mult cu funcțiile și am intervenit în interesul teatrului unul pentru altul.

 

Calea grea și calea ușoară. Cum te ajută numerologia să alegi corect. Astrolog Nicoleta Ghiriș explică: "Te poate aduce către evoluție"/ EXCLUSIV

 

Când am văzut că a murit Ivan Patzaichin nu am crezut. Ne-am întâlnit și am vorbit de ciorba lui vestită preferată. Nici nu am terminat bine ideea că am văzut că a murit și Caramitru. Am înțepenit. Nici nu terminasem bine cu Draga, cu Tamara, cu Dichiseanu…și hai să ne oprim.

O mare lovitură. Am fost peste 50 de ani împreună cu toții, au fost a doua mea familie. Multe generații am întâlnit împreună. Trebuie să ajung la medic cu plămânii să mă mai vadă o dată de când cu COVID.

Eu am fost bine întotdeauna cu plămânii, dar iată. Am sperat toată viața mai ales că am avut multe întâlniri rele, dar n-am cedat niciodată, nu m-am descurajat. Le-am trecut pe toate cu ajutorul lui Dumnezeu.

 

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

 

De asta a fost lansat COVID-ul – să afecteze mapamondul, au aruncat molima între oameni ca să-i chinuiască. Asta e mână criminală care a fost băgată. A avut și soția o formă mai ușoară pentru că a avut vaccinul. Și eu l-am avut, dar la mine se bate cap în cap cu medicația după transplant, așa că suport unele consecințe.”, a povestit Aexandru Arșinel La Măruță.

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai talentați bucătari din România

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel