Alexandru Arșinel a fost internat în spital în același timp cu Ion Caramitru: "Nu puteam să cred că o să dispară așa repede"

Alexandru Arșinel și Ion Caramitru, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Alexandru Arșinel și Ion Caramitru, sursa facebook/ colaj foto

Alexandru Arșinel a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre bunul său prieten, Ion Caramitru, care a decedat.

Recent, Alexandru Arșinel a fost în platoul lui Măruță, acolo unde a vorbit despre lupta pe care a dus-o cu virusul nemilos, dar și despre bunul său prieten, Ion Caramitru, care s-a stins din viață săptămâna trecută.

Acesta a mărturisit că a traversat o perioadă extrem de grea, din care nu credea că o să iasă învingător. De asemenea, Alexandru Arșinel a declarat că este în continuare în stare de șoc, după moartea lui Ion Caramitru. Actorul  a povestit că cei doi purtau des discuții și despre funcțiile pe care le aveau. Mai mult decât atât, acesta a dat de înțeles că s-au regăsit într-o perioadă în timp ce se aflau în spital.

 

Actrița Oana Predescu, despre „urâtul” și „frumosul” din viață și din teatru / EXCLUSIV

 

Alexandru Arșine a povestit că s-a întâlnit înainte și cu Ivan Patzaichin. Din nefericire, cei doi prieteni ai actorului au decedat în același timp, lăsând multă durere în urma lor.

“Mă bucur că te-am mai prins. Nu știi de unde te pălește. Am avut momente în care m-am gândit asta, mai ales când am făcut vaccinul și după m-am internat și am văzut că nu mai ieșeam de acolo. Dacă nu aveam vaccinul puteam să…

M-am întâlnit în spital cu prietenul nostru pe care l-am îngropat alaltăieri și nu puteam să cred că o să dispară așa repede. Eu cu el eram așa în schimburi de discuții. Ne-am ajutat mult cu funcțiile și am intervenit în interesul teatrului unul pentru altul.

 

Calea grea și calea ușoară. Cum te ajută numerologia să alegi corect. Astrolog Nicoleta Ghiriș explică: "Te poate aduce către evoluție"/ EXCLUSIV

 

Când am văzut că a murit Ivan Patzaichin nu am crezut. Ne-am întâlnit și am vorbit de ciorba lui vestită preferată. Nici nu am terminat bine ideea că am văzut că a murit și Caramitru. Am înțepenit. Nici nu terminasem bine cu Draga, cu Tamara, cu Dichiseanu…și hai să ne oprim.

O mare lovitură. Am fost peste 50 de ani împreună cu toții, au fost a doua mea familie. Multe generații am întâlnit împreună. Trebuie să ajung la medic cu plămânii să mă mai vadă o dată de când cu COVID.

Eu am fost bine întotdeauna cu plămânii, dar iată. Am sperat toată viața mai ales că am avut multe întâlniri rele, dar n-am cedat niciodată, nu m-am descurajat. Le-am trecut pe toate cu ajutorul lui Dumnezeu.

 

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

 

De asta a fost lansat COVID-ul – să afecteze mapamondul, au aruncat molima între oameni ca să-i chinuiască. Asta e mână criminală care a fost băgată. A avut și soția o formă mai ușoară pentru că a avut vaccinul. Și eu l-am avut, dar la mine se bate cap în cap cu medicația după transplant, așa că suport unele consecințe.”, a povestit Aexandru Arșinel La Măruță.

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai talentați bucătari din România

 

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 13 sep, 17:19 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play