Calea grea și calea ușoară. Cum te ajută numerologia să alegi corect. Astrolog Nicoleta Ghiriș explică: "Te poate aduce către evoluție"/ EXCLUSIV

Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
EXCLUSIV
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Astrolog Nicoleta Ghiriș a explicat, pentru Interviurile Spectacola, cum te ajută numerologia să alegi corect calea grea sau calea ușoară.

La fiecare număr exisă o cale ușoară și o cale grea de urmat. Deci, este bine să urmezi calea grea, decât pe cea ușoară. Calea grea te aduce către evoluție, nu calea cea mai ușoară. Întotdeauna banii câștigați mai greu sunt mult mai prețuiți decât banii câștigați mai ușor.

Numărul 1 este asociat Soarelui, de aceea acest nativ este ca un lider înnăscut, este puternic, ambițios, activ. Calea grea presupune ambiție și impulsivitate controlată. Calea ușoară presupune că acest nativ s-ar putea să adopte puterea prin tirania, să fie un dictator, fiind adesea nemilos și încăpățânat, egoist, critic excesiv, iar cariera va primi un loc fruntaș în viața lui, nu va depinde de nimeni, dar celelalte planuri vor avea de suferit.

Numărul 2 este asociat în astrologie Lunii. Acești nativi sunt oameni pașnici, pasivi, adesea au înclinații artistice. Ei se gândesc mai mult decât acționează, dar colaborează bine și sunt foarte inventivi, au farmec, intuiție sunt toleranți , sociabili. Calea grea este cea prin care ei își folosesc diplomația și acționează cu încredere în forțele proprii. Nu au nevoie de aprobarea altor personae, deci trebuie să aibă încredere în ei. Cei care adoptă calea ușoară vor avea tendința să fie vicleni, să fie schimbători, depresivi, hipersensibili, bănuitori, indeciși.

Numărul 3 este asociat planetei Jupiter. Acești nativi sunt energici, talentați, amabili, creativi. Sunt independenți și dornici să dețină controlul. Calea grea este descrisă de modul în care își folosesc energia și contrlul în realizarea țelurilor lor. Calea ușoară adoptată poate fi cea în care își impun celorlalți părerile lor, manifestă neatenție pentru lumea înconjurătoare, pot fi oameni mincinoși, vanitoși.

Numărul 4 este asociat planetei Uranus. La umărul patru să luăm în considerare un pătrat și cum fiecare latură poate să vadă cealaltă latură, așa și noi ne putem da seama ce se întâmplă cu acești oameni, în sensul că, o să manifeste întotdeauna un punct de vedere opus și se aruncă astfel în sfera rebelilor și a nonconformiștilor. Se pot simți deseori izolați și având prieteni puțini. Calea grea necesită muncă în a fi practic, de folos și a investi energie, pentru că ei trebuie să fie practici și eficienți în viața asta și cu o enormă rezistentă, în general, și în a menține durabilitatea relațiilor, deci aici trebuie să lupte. Calea ușoară adoptată îi poate face încăpățânați, inflexibili, avari și plictisitori.

Numărul 5 este guvernat de planeta Mercur. Nativii sunt senzuali, vioi, avizi după plăceri, impulsivi, rapizi în gândire, repeziți. Se pricep foarte bine la comerț, dar se tem în caz de eșec și bat în retragere destul de ușor. Calea grea este cea în care trebuie să își folosească atuurile pentru a aduce schimbarea în bine. Calea ușoară pate aduce sensibilitate excesivă, aducătoare de probleme nervoase, impulsivitate.

Numărul 6 ete asociat planetei Venus. Acest număr aduce cu sine iubirea familială, fidelitatea și seriozitatea. Sunt romantici și devotați în dragoste, având o mare iubire și atracție pentru frumos. Calea grea amintește de armonizarea cu puterea lor a tuturor lucrurilor din jur, de a se adapda cu ușurință oamenilor și situațiilor. În calea ușoară, acești nativi  ar putea să tindă să devină extrem de încăpățânați, să se amestece cu vehemență în treburile altora, chiar și din familie, să bârfească foarte des, să fie geloși, anxioși și intoleranți.

Numărul 7 este asociat planetei Neptun. Oamenii născuți sub acest semn au adesea înclinații spirituale, flozifice, chestiuni ce țin de material , neinteresându-i în mod special și pot ave puteri paranormale fiind intuitivi. Calea grea îi îndeamnă spre înțelepciune, spre o îțelegere mistică a lucrurilor și a oamenilor. Calea ușoară îi poate determina pe aceștia să fie introvertiți, rezervați, sarcasticu, triști.

Numărul 8 este asociat planetei Saturn. Aceste reprezintă dublul lui 4, preia și contradicțiile și răzvrătirile. Pot fi asociați cu mâhnirea, dar și cu succesul în societate. Calea grea îi îndeamnă la organizarea lucrurilor, să fie corecți în a manifesta puterea. Sunt energici, ambițioși, dar fără intrigi la tot pasul și situațiile în ivite să îi ajute pe ceilalți, nu familia. Calea ușoară duce la egoism, materialism, dorința de putere, de răzbunare.

Numărul 9 este asociat planetei Marte. Acești nativi sunt luptători, fideli, filantropi, plini de compasiune. Calea grea este cea în care își folosesc toate aceste trăsături, în a ghida pe cei din jur spre o dezvoltare spirituală. Cale aușoară poate fi preluată de cei certăreț, materialiști, egoiști, posesivi și indiscreți.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 sep 2021, 11:10 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience