Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai talentați bucătari din România

Data publicării:

Băiețelul din imagine este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți bărbați din România și îl vezi zilnic la televizor.

Băiețelul din fotografie s-a născut în București, în anul 1987. Acesta a făcut o școală cu profil sportiv și a fost campion național și municipal de câteva ori, în 2002 chiar a primit titlul de Cetățean de Onoare al Sectorului 5. 

Ajutat de tatăl său, în anul 2001 s-a angajat ca ajutor de bucătar la un restaurant din Capitală, unde câștiga 100 de dolari. Cu timpul, acesta s-a perfecționat foarte mult în acest domeniu și a ajuns chiar să câștige mai mulți bani față de mama sa. Șase ani mai târziu,  a decis să plece în Italia pentru a-și perfecționa arta culinară.

După trei ani s-a întors în România unde a devenit Chef-ul unuia din cele mai renumite restaurante din București. El este și autorul a două cărți de bucate – „Gătește cu mine” (2016) și „Românește. Punct și de la capăt” (2019).

În anul 2012, acesta și-a făcut debutul în televiziune, la Pro Tv, cu emisiunea “Masterchef”, avându-i colegi, în calitate de jurați, pe Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. În anul 2016,  a schimbat emisiunea și postul de televiziune, devenit jurat alături de aceiași colegi în show-ul “Chefi la cuțite” de la Antena 1.

 

În anul 2013, acesta a devenit tătic pentru prima dată. Un an mai târziu s-a căsătorit cu mama copilului său, iar în 2015  a devenit tătic pentru a doua oară.

Ei bine, băiețelul din imagine este nimeni altul decât Chef Florin Dumitrescu!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel