Alexandra Velniciuc, motivul pentru care nu vrea să facă copii. Actrița a spus adevărul: „Da, mă felicit!”

Data publicării:
Alexandra Velniciuc, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Velniciuc, foto Instagram

 Alexandra Velniciuc a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mămică, până la vârsta de 42 de ani.

Alexandra Velniciuc și soțul ei, profesorul de actorie Puiu Șerban s-au cunoscut pe vreme când actrița îi era studentă, iar primele lor interacțiuni nu au fost deloc „prietenoase”. Mai mult, Puiu Șerban a dezvăluit că a sesizat frumusețea Alexandrei abia după ce un coleg i-a atras atenția. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani. Cu toate astea, actrița și soțul ei nu au devenit părinți.

Alexandra Velniciuc, motivul pentru care nu vrea să facă copii

Într-un interviu recent, Alexandra Velniciuc a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să facă copii. Actrița este de părere că  perioada în care trăim nu este prielnică pentru un copil, întrucât în lume se întâmplă tot felul de necazuri.

„În epoca în care trăim, în perioada asta, da, mă felicit! Toți prietenii noștri au copii, doamne, n-aș ști să-l cresc, n-aș ști ce să-i spun, n-aș ști ce valori să-i induc, n-aș ști, pentru că tu îl crești frumos într-un creuzet al familiei tale și după aia sărăcuțul se izbește de ce e afară. Și ce face el?! Fie neagă ce a învățat în familie, fie se luptă să înțeleagă ce i se întâmplă dincolo. Eu nu știu dacă eu aș mai fi fost așa și vorbesc foarte sincer, nu știu dacă eu aș mai fi fost ceea ce sunt acum, dacă m-aș fi născut în `95 și ar fi trebuit acum să intru în viață, nu știu! Nu e o perioadă în care să îmi pară rău că n-am copii, deloc!”, a mărturisit Alexandra Velniciuc, pentru fresh by unica.

Secretul relației de 20 de ani dintre actrița Alexandra Velniciuc și regizorul Șerban Puiu


Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu  lucrează împreună la multe spectacole puse în scenă la Teatrul Elisabeta. Cu toate astea, cei doi nu amestecă lucrurile personale cu jobul.

„Îl tratez ca pe oricare dintre regizorii cu care am lucrat. Iar acasă, noi niciodată nu vorbim despre rol, despre teatru. Niciodată! E o igienă pe care ne-am descoperit-o în cuplul acesta de 20 de ani. Când vin la teatru, îi pun toate întrebările pe care am să i le pun, pe care i le-aș pune și altui regizor, dar niciodată acasă.

Nu suntem căsătoriți, dar am învățat, în general, să nu pun pe umerii oamenilor problemele mele. Dacă am avut o zi grea, în clipa în care intru în casă o las la intrare și nu împovărez pe nimeni, așa cum nici el nu face asta și cred că acesta este unul dintre secretele relației noastre. Noi la teatru suntem împreună, ne vedem, ne întâlnim, nu mai ducem lumea de aici acasă. Acasă, gata, se pune punct și ne continuăm puținele ore care ne-au mai rămas până a doua zi”, a mărturisit Alexandra Velniciuc, pentru libertatea.ro,  în urmă cu ceva timp.

Citește și: Alexandra Velniciuc și soțul ei, în mijlocul unui scandal după interviul cu Măruță. Declarațiile care au deranjat lumea teatrului

Alexandra Velniciuc, secretul siluetei, la 42 de ani: „Să ai măsură și să știi să le dozezi”

Emil Rengle rupe tăcerea. Ce relație este între celebrul dansator și Alexandra Stan: "Femeia aceasta mi-a schimbat viața, mi-a dat aripi"

„Am fost în comă vreo 6 ore. Medicii nu-mi mai dădeau nicio șansă”. Drama neștiută a Mariei Buză. Actrița a împlinit 54 de aniGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel