Emil Rengle rupe tăcerea. Ce relație este între celebrul dansator și Alexandra Stan: "Femeia aceasta mi-a schimbat viața, mi-a dat aripi"

Data publicării:

Emil Rengle a spus adevărul despre relația dintre el și Alexandra Stan. 

Emil Rengle a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite din viața sa. Celebrul dansator a povestit și ce relație este între el și Alexandra Stan. 

Ce relație este între celebrul dansator și Alexandra Stan

De-a lungul timpului s-a speculat că Emil Rengle s-a iubit cu Alexandra Stan. În 2014, artista l-a angajat pe dansator să-i facă o coregrafie. În trecut, dansatorul a recunoscut că a avut o aventură cu artista, la inițiativa ei. Acum, cei doi sunt foarte buni prieteni.

„Niciodată nu am adus în atenția presei viața mea personală. Niciodată nu m-am afișat cu relațiile mele. Niciuna dintre relațiile cu adevărat pe care le-am trăit nu au ajuns în presă. Nu am declarat absolut niciodată că am avut o relație cu Alexandra Stan.

Pot să spun că o iubesc ca pe sora mea. Femeia aceasta, ca om, mi-a schimbat viața. A adăugat enorm în bagajul meu. Ea este un om care a crezut în mine și mi-a dat aripi. O iubesc pe Alexandra Stan ca pe sora mea. E o iubire liberă. Nici eu, nici Alexandra nu credem în relații', a dezvăluit Emil Rengle la „40 de întrebări cu Denise Rifai', relatează Viva!

Emil Rengle a câștigat „Românii au talent' în 2018

„Dansul pe tocuri se practică nici nu știu de când. Făcusem un research despre tocuri, în general, și, atunci, am aflat că au fost inventate, în primă fază, pentru bărbați, pentru regi, pentru a fi la înălțime.

Deci, tocurile au fost purtate în istorie prima dată de către bărbați. Cu siguranță, nu sunt primul și nici singurul bărbat care am dansat pe tocuri. Ba chiar pot să spun că, în momentul în care am luat studii în străinătate, în America, am luat cursuri de dans pe tocuri, unde acest stil de dans se folosește pentru a dezvolta corpul, să se obișnuiască cu o diferită statură, cu o diferită poziție corporală care, mai apoi, automat, te face să coregrafiezi într-un mod diferit', a mai spus dansatorul.

Emil Rengle, detalii despre orientarea sa sexuală

„Nu știu cât de mulă legătură are una cu cealaltă. Din punctul meu de vedere, oamenii ce au apreciat a fost sinceritatea mea, indiferent de care ar fi fost adevărul meu. Au apreciat faptul că am fost onest.

E nevoie de foarte multă vulnerabilitate să te deschizi și să povestești despre tine, să te arăți lumii. E un curaj și e o muncă uriașă de a te arăta lumii așa cum ești și cred că a fost cea mai bună decizie din viața mea să mă arăt așa cum sunt.

Trăiesc în adevărul meu, nu în adevărul altuia și nu aș vrea să trăiesc vreodată altfel decât cum sunt. Drumul meu este al meu, cu bune și cu rele, cu greșeli pe care le-am făcut, cu învățături extraordinare', a povestit Emil Rengle.

Emil Rengle susține că orientarea sexuală nu l-a afectat din niciun punct de vedere.

„Sunt în descoperire. Mereu m-am arătat așa cum sunt. Nu există o altă imagine a lui Emil Rengle decât ceea ce este el. Eu sunt strâns legat ca om de artistul Emil Rengle.

Atunci când eu evoluez, arta mea evoluează. Atunci când eu mă schimb, arta mea se schimbă. Atunci când eu mă descopăr și dansez pe tocuri, sunt într-un fel. Atunci când renunț la tocuri sunt, din nou, pe un drum personal al meu, diferit.

Nu aș schimba asta. Ăsta ar fi și sfatul meu tuturor: fiți voi, pentru că aveți cel mai mare câștig în fața voastră, și anume, că sunteți speciali! Voi sunteți unicul așa cum sunteți și acolo este o infinitate de oportunitate. Nu aș crede că faptul că am vorbit despre orientarea mea sexuală în mod deschis are vreo legătură cu câștigarea premiului. Absolut deloc!

Cred că faptul că sunt onest, că oamenii s-au conectat într-un mod pur, că am simțit energia aceasta și eu, și publicul a fost un motiv real pentru care ei au crezut în mesajul meu, l-au votat și și-au dorit ca acesta să devină numărul câștigător, cel puțin în anul acela', a mai spus Emil Rengle.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel