„Am fost în comă vreo 6 ore. Medicii nu-mi mai dădeau nicio șansă”. Drama neștiută a Mariei Buză. Actrița a împlinit 54 de ani

Data publicării:
Maria Buză, foto TVR
Descriere foto: Maria Buză, foto TVR

Maria Buză a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani. Actrița ascunde o adevărată dramă, care i-a marcat întreaga viață. 

Maria Buză este una dintre cele mai apreciate actrițe. Pe 26 februarie, vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani. Actrița se consideră o femeie împlinită, atât în plan profesional, cât și la nivel personal. Maria Buză se mândrește cu familia frumoasă pe care o are, însă puțini sunt cei care știu drama din viața ei, care a marcat-o profund.

Drama neștiută a Mariei Buză

Maria Buză și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei. Actrița a povestit că a suferit complicații la naștere, iar soțul ei a fost nevoit să aleagă între a-și salva copilul sau a salva mama.

„Pe 21 februarie, când l-am născut pe băiatul meu, Andrei, eu sărbătoresc ziua lui de naștere, dar și ziua în care am primit o a doua șansă la viață. Medicii i-au spus atunci soțului că trebuie să aleagă între soție sau copil. Este o întrebare la care, cu greu ar răspunde oricine, dar, din fericire, medicii au făcut toate eforturile posibile, au salvat întâi copilul și apoi au făcut tot ce s-a putut în ceea ce mă privește. Am fost în comă vreo 6 ore și spuneau medicii că tot ce a depins de ei s-a înfăptuit și că nu rămâne decât ca Dumnezeu să facă o minune și a făcut-o. Medicii nu-mi mai dădeau nicio șansă, dar după 6-7 ore am dat semne și m-am trezit brusc, așa parcă dintr-o liniște absolută.„, a dezvăluit Maria Buză, pentru Fanatik.ro.

Mama actriței nu a dorit ca ea să vină pe lume

Maria Buză a mărturisit că mama sa a vrut să facă avort, în momentul în care era însărcinată cu ea. Acum , femeia o consideră pe fiica sa cel mai mare dar de la Dumnezeu.

„Mama a știut să-mi povestească atât de frumos că eu îi sunt dată de la Dumnezeu și am venit pe lumea asta ca o răsplată și o binecuvântare, pentru că toate au fost împotriva a ceea ce ea, ca mamă, a încercat în ceea ce mă privește. A fost ca un dar de la Dumnezeu pe care atunci nu avea cum să-l înțeleagă, l-a înțeles abia după ce încercarea ei de a renunța la această sarcină nu a fost una reușită.

Nu e zi și clipă în care să nu-mi spună că eu sunt minunea vieții ei. Din păcate, doar eu am rămas aproape de mama, sora mea cea mare s-a stins din viață foarte devreme, la 40 de ani, iar mama a suferit foarte mult ca părinte pentru această tragedie și mai am un frate care nu a putut să ne fie alături așa cum ne-am fi dorit. Și cumva, în toată nebunia asta, eu încerc să fiu alături și lângă al meu copil și lângă a mea mamă, pe tata l-am pierdut însărcinată fiind”, a declarat Maria Buză, pentru sursa citată.

 Marele regret al Mariei Buză

Deși are o familie frumoasă și un fiu de care este extrem de apropiată. artista spune că regretă faptul că a lipsit de lângă copilul ei, alegând după lucruri care nu sunt atât de importante. 

„Ne dăm seama că acum ai copilul în braţe de un an şi acum îl vezi conducând lângă tine o mașină. Asta e un alt regret al meu, a crescut copilul şi nu știu când a crescut. Tot timpul plecată, repetiții, turnee, contracte.

Mi-am reproșat eu lucrul asta! Alergăm după lucruri care nu ne trebuiesc, nu ne trebuiesc, Dumnezeu ne da atât cat ne trebuie şi întotdeauna când vrei mai mult, nu e bine 


El ne spune ca este cel mai fericit copil că ne are pe noi şi ca așa a fost să fie şi el a învățat din asta.Că dragostea ne o purtam in suflet si asta e cel mai important si ca ne avem toți 3 cu bune cu rele Copiii aleg familia în care vin de unde vin ei din lumea lor frumoasă de acolo", a spus,  în lacrimi, Maria Buză, în emisiunea Showblitz, de la Antena 3.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel