Alexandra Ungureanu, primele declarații despre relația cu DJ Gojira: „Nici acum nu pot să zic că gata, s-au legat toate”

Data actualizării: | Data publicării:

Alexandra Ungureanu a vorbit despre statusul sentimental pe care-l are în prezent. 

Alexandra Ungureanu este extrem de discretă, când vine vorba de viața sa personală. Chiar dacă pe plan profesional se bucură de un adevărat succes, artista a refuzat mereu să dea prea multe informații despre viața sentimentală și despre partenerul din viața ei. Totuși, vara trecută aceasta a fost surprinsă alături de DJ Gojira, în mediul online apărând zvonuri potrivit cărora cei doi ar forma o relația. Până acum, solista a păstrat tăcerea, însă a venit timpul ca Alexandra Ungureanu să spună adevărul cu privire la statusul său sentimental actual. 

„Ne înțelegem bine, da. Sunt greu de cucerit, cu atât mai mult cu cât, cumva, am mai renunțat de ideea aceasta… Nici acum nu pot să zic că 'gata, s-au legat toate'. Eu am, în ceea ce fac, o doză foarte mare de independență. Și în momentul în care sunt foarte focusată pe un proiect, recunosc că dau mult mai puțin în partea cealaltă, personală. Și acum chiar ține de cel de lângă mine să înțeleagă, să mă poată susține, chiar și în momentul în care nu cer sfaturi, nu mă consult sau nu vorbesc despre ceea ce se întâmplă.”, a declarat Alexandra Ungureanu, potrivit viva

Poate te interesează și: Alexandra Ungureanu, dezvăluiri neștiute din viața ei. Artista a trecut prin momente grele: “Cancerul mi-a dat niște angoase legate de moarte”

 

 

„Nu mai pot să mă implic 100% într-o relație”

Chiar dacă se declară a fi liniștită pe plan sentimental, în momentul de față, artista recunoaște în același timp faptul că viața profesională nu-i mai permite să se implice total într-o poveste de iubire. Vedeta mărturisește faptul că este dispusă să facă anumite sacrificii, dacă bărbatul de lângă ea merită acest lucru.

„Nu mai pot să mă implic 100% într-o relație. Stilul meu de viață este puternic afectat de activitatea mea. Așa că rămâne de văzut cum o să fie. Nu pot să spun că nu sunt dispusă să fac sacrificii pentru o relație care promite. Dar, în același timp, țin foarte mult și la independența mea și la obiceiurile pe care le am. Și, în continuare, stilul meu de viață reprezintă cariera cu tot ce presupune ea. Care, se pare, că o să fie până la pensie, dar nu avem încotro, nu e nimic ușor.”, a continuat artista.

Te poate interesa și: Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

 

Cum arată programul artistei dintr-o zi

Viața profesională a acaparat-o total, recunoaște Alexandra Ungureanu, care spune că va avea nevoie de un asistent personal, în curând. Aceasta spune că are prea multe lucruri de pus la punct, motiv pentru care nu mai reușește să facă deloc față.

„La mine, într-o zi, se întâmplă foarte multe. Se întâmplă să am 100 de telefoane și până seara să uit câte am avut de 'diluit'. Eu chiar din acest an ar trebui să-mi angajez un 'personal asistent'. Pentru că am nevoie pe partea aceasta organizatorită, chiar fac foarte mult. Pentru că e vorba de firmă, de treburi administrative, 'contabilicești', contracte, ținute, idei, piese, emisiuni, de sunat invitații. Multe se întâmplă peste zi.”, a mai spus Alexandra Ungureanu pentru sursa citată. 

Citește și: Alexandra Ungureanu vrea să adopte un copil: Există posibilitatea să nu mai pot face copii biologicGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel