Alexandra Ungureanu, dezvăluiri neștiute din viața ei. Artista a trecut prin momente grele: “Cancerul mi-a dat niște angoase legate de moarte”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Alexandra Ungureanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alexandra Ungureanu, instagram

Alexandra Ungureanu a făcut dezvăluiri neștiute din viața ei. Artista a vorbit despre momentele grele prin care a trecut.

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta s-a făcut remarcată atât prin vocea ei, cât și prin simplitatea de care a dat dovadă. Puțini sunt însă cei care știu drama prin care a trecut aceasta. Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de YouTube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, artista a vorbit despre momentul în care și-a pierdut tatăl. 

Alexandra Ungureanu: „Boala lor m-a întărit, dar mi-a dat și niște angoase legate de moarte”

„Cel mai greu a fost când l-am pierdut pe tata. Acest lucru nu intra în calcul, aveam 27 de ani și nu aveam cum să mă gândesc la moarte. Nu făcea parte din schema mea personală. Atunci când a murit tata s-a rupt lumea în două, mi-am dat seama cât de fragil este totul, cât de important este să spui lucrurilor pe nume când trebuie. Să stai cu omul respectiv când trebuie, să fii mereu pregătită că viața se poate schimba peste noapte și să nu fie totul un dezastru.

Am fost într-o permanentă stare de negare când ne-a spus doctorul că tata este foarte bolnav și că mai are de trăit 6 luni. A mai trăit doar două. Și mama era bolnavă tot ce cancer, nu mai înțelegeam nimic. Boala lor m-a întărit, dar mi-a dat și niște angoase legate de moarte.

“Nu cred că o asemenea iubire poate să dispară”

Mă gândeam mereu la tata unde s-a dus, unde a plecat toată iubirea din sufletul lui, nu cred că o asemenea iubire poate să dispară. Am vrut să îmi apară în vis, eram sigură pentru că avusesem o legătură prea puternică, și nici până azi nu am găsit aceste răspunsuri. De multe ori nu pot să mă odihnesc, mi se pare că totul este zadarnic.”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru fanatik. 

Artista a declarat că cel mai mare regret al său ca femeie este că nu a făcut un copil.

„În ultima vreme mă gândesc cum ar fi fost să fac un copil mai devreme. Pur și simplu, dintr-o inconștiență totală. Dar nu m-am simțit niciodată pregătită și nici n-am simțit că aș avea omul potrivit lângă mine. Nu s-a legat și acum am 40 de ani, nu o să mai fie așa de ușor să fac copii.

Mă uit în urmă și mă gândesc cum ar fi fost viața mea dacă făceam un copil. Am văzut la colegele mele, cariera merge mai departe, nu s-a schimbat nimic. Recunosc că mi-e foarte greu să gestionez unele lucruri. Nu sunt genul foarte activ, dimineață trebuie să am 2 ore numai pentru mine. Dacă aș fi avut un copil probabil că m-aș fi mișcat mai repede.”, a mai declarat artista pentru sursa citată mai sus.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel