Alexandra Ungureanu vrea să adopte un copil: Există posibilitatea să nu mai pot face copii biologic

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Alexandra Ungureanu și-a exprimat dorința de a deveni mamă cât mai curând.

Alexandra Ungureanu a fost întrebată, în repetate rânduri, despre momentul în care va deveni mamă, artista fiind singură la vârsta de 40 de ani. Deși la început părea să nu o deranjeze acest subiect, acum vedeta pare destul de sensibilă, când vine vorba despre asta. Artista spune că a început să se gândească din ce în ce mai mult la un copil, iar cea mai sigură variantă, pe care o ia acum în calcul, este să înfieze unul.

„E un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum. Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios', a spus Alexandra Ungureanu, potrivit viva.

Ce-și amintește Alexandra Ungureanu despre ultima sa relație

Artista nu se arată a fi extrem de norocoasă pe plan sentimental, amintindu-și despre ultima relație ca fiind una extrem de toxică. Aceasta a stat blocată în acea situație timp de mai mulți ani, pentru că nici ea, dar nici partenerul ei, nu aveau tăria de a pune punct. Mai mult, vedeta mărturisește faptul că pe vremea aceea a existat o chimie extrem de mare, peste care, spune ea, nu va trece niciodată.

„Ultima relație a fost una toxică. Vreo doi ani și ceva cu pauze, adică ne-am împăcat și ne-am despărțit pentru că nu puteam trăi unul fără altul, dar nici unul cu altul. Eram făcuți să funcționăm împreună pentru că niciunul dintre noi nu era pregătit să renunțe la niște principii cu care defilează prin viață, în același timp era o chimie și o atracție incredibilă și cred că nu o să trec niciodată peste asta., a mai continuat ea.

Artista își dorește o familie

Recent, vedeta și-a exprimat dorința de a avea o familie, spunând și care ar trebui să fie principalele calități pe care partenerul din viața ei ar trebui să le aibă. 

„Recunosc că la 20 și nici nu se punea problema. M-am gândit că o să vină contextul ăsta doar dacă o să vină așa, o dragoste năucitoare, nu mi-am dorit niciodată un copil pentru mine.

Mi-am dorit o familie, să fie toate aspectele aranjate, cât de cât, un bărbat pe care să îl simt responsabil, cu care ar putea să ofere alături de mine o educație frumoasă unui copil într-o lume foarte greu încercată’, a povestit Alexandra Ungureanu la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 30 mai 2022, 13:15 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience