Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Data actualizării: | Data publicării:

Alexandra Ungureanu a dezvăluit ce a făcut cu marele premiu de la ”Bravo, ai stil!”

Alexandra Ungureanu a fost marea câștigătoare a competiției Bravo,ai stil!, unde a plecat acasă cu premiul în valoare de 100.000 de lei. Curiozitatea care a stat pe buzele tuturor a fost în ce a investit artista suma pe care a câștigat-o în cadrul concursului de stil. Într-un interviu, cântăreața a dezvăluit faptul că a realizat lucruri destul de importante, începând de la cumpărarea unei mașini noi, până la reînnoirea apartamentului.

”Am făcut un mic upgrade de lifestyle anul trecut, am schimbat mașina, mi-am cumpărat un apartament nou. Pe undeva pe-acolo se regăsesc și banii din premiu.”, a declarat Alexandra Ungureanu, potrivit ciao.

Ce spune Alexandra Ungureanu despre modul în care s-a implicat mama ei în relațiile sentimentale

Ajunsă la vârsta de 40 de nai, artista este singură și, la un moment dat, aceasta spunea chiar faptul că regretă că nu a devenit mamă până acum. Însă, când vine vorba despre relațiile de iubire, Alexandra Ungureanu mărturisește faptul că mama ei mereu a avut un cuvânt de spus la acest capitol și, de cele mai multe ori, comentariile erau negative cu privire la partenerii aleși de aceasta.

”Mama a comentat mai mereu, și cred că e normal. Doar că eu am făcut ce am simțit eu, chiar când știam că nu e ce trebuie. Am ales de mai multe ori fericiri pentru o perioadă mai scurtă, deși știam că acestea nu includ acel “să-ți fie bine” al părintelui, pe termen lung. Și sunt puține situații pe care chiar să le regret.”,  a mai dezvăluit artista.

Alexandra Ungureanu vrea să adopte un copil

Alexandra Ungureanu a fost întrebată, în repetate rânduri, despre momentul în care va deveni mamă. Deși la început părea să nu o deranjeze acest subiect, acum vedeta pare destul de sensibilă, când vine vorba despre asta. Artista spune că a început să se gândească din ce în ce mai mult la un copil, iar cea mai sigură variantă, pe care o ia acum în calcul, este să înfieze unul.

„E un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum. Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios', a spus Alexandra Ungureanu, potrivit viva.

Cum se menține artista în formă

Când vine vorba despre diete, vedeta spune că apela la aceste metode de a slăbi în facultate. Acum însă, aceasta spune că are un stil de viață sănătos, pe care îl menține cu ajutorul voinței.

”Țineam diete drastice prin liceu și facultate, după ce mai auzeam și eu la alte fete. Pe partea de nutriție cred că toți ne pricepem la sfaturi, ca la carte le zicem. Dar un singur lucru contează și nu prea o să mă laud la acest capitol – voința. Și nu cred că înfometarea e o soluție.”, a mai spus aceasta potrivit primei surse citate. 

Mirela Vaida a pierdut două sarcini: ”Am suferit foarte mult”. Drama neștiută a prezentatoarei TV

Bianca Drăgușanu are probleme cu Sofia, fiica ei: ”Îmi este foarte greu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel