Cum arată fratele lui Dani Oțil. Puțină lume îl cunoaște: ”El m-a învățat să fumez”

Data publicării:

Dani Oțil i-a făcut o urare în direct fratelui său, cu ocazia zilei de naștere.

Dani Oțil este extrem de cunoscut în România, datorită emisiunii matinale pe care o prezintă pe Antena 1. În timp ce el este extrem de familiarizat cu lumina reflectoare, fratele său, cu patru ani mai mare, are o viață total opusă, iar puțin sunt cei care știau cum arată Dorin Oțil. Chiar dacă nu vorbește prea multe despre el, celebrul prezentator TV a ținut să-i ureze acestuia la mulți ani, în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Tot acum, Dani a ținut, în stilul caracteristic, a vrut să evidențieze care este și relația dintre el și fratele său, dar și să rememoreze câteva amintiri cu el, din copilărie. 

”Azi e ziua lui frate-miu. Eu nu-i spun niciodată “La mulți ani!” lui frate-miu pentru că nici nu se uită la emisiune, nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta. Mulțumesc că m-ai bătut în clasa a 5-a ca să nu mai fumez.

Deci, la mulți ani! După mi-am dat seama că frate-miu este aceeași zodie ca Ramona, d-aia ne înțelegem așa prost. Noi am avut o relație deschisă, atât de deschisă încât unul a trebuit să plece și asta că m-a adus aici la televizor”, a spus Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit wowbiz.

Gabriela Prisăcariu, apariție îndrăzneață într-un halat de baie provocator. Bustul generos a fost lăsat la vedere

Ce relația are Dani Oțil cu fratele său

Mai mult, acesta a dezvăluit faptul că nici măcar în lista de prieteni de pe Facebook nu îl are pe fratele său, care, în copilărie, l-a îndemnat la mai multe prostii.

”Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare.

Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie.

Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, a mai mărturisit Dani Oțil.

Dani Oțil, la un pas de divorț

În altă ediția a emisiunii pe care o prezintă, Dani Oțil a vorbit despre relația pe care o are cu soția sa, Gabriela Prisăcariu. Chiar dacă cei doi se iubesc foarte mult, rodul iubirii fiind Luca Tiago, prezentatorul TV a vorbit public despre cum era să ajungă în pragul divorțului, totul pornind de la o glumă.

”Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ''Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată'', iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (...). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.'', a declarat Dani Oțil în altă ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel