Secretul prin care Cristina Cioran reușește să treacă peste perioadele dificile din viața ei: „Așa îmi trece orice depresie și orice nemulțumire”

Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Cristina Cioran a fost invitată în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2, unde a dezvăluit cum reușește să treacă peste perioadele dificile din viața ei.

Cristina Cioran este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară. Vedeta, în vârstă de 46 de ani, are o fetiță în vârstă de 3 ani, pe Ema, din relația cu Alex Dobrescu. În cadrul unei apariții recente în emisiunea „Play IT” de la Kanal D2, Cristina Cioran a dezvăluit secretul prin care reușește să treacă peste perioadele dificile din viața ei. Potrivit actriței, cheia pentru a depăși durerea și tristețea este să aibă bani în buzunar. 

„Au fost momente când nu mi-a mai plăcut de mine. Ajungi să nu te mai placi sau să nu te mai iubești atunci când sufletul tău suferă, atunci când ai o durere, când ai o tristețe, când ceva nu funcționează așa cum trebuie. Eu am observat la mine că în momentul în care am bani în buzunar mie îmi trece orice durere”, a spus Cristina Cioran în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2.

„Când mă știu cu bani îmi trece orice depresie, orice nemulțumire, pot să fiu oricum”

În timp ce mulți ar putea găsi această perspectivă surprinzătoare sau chiar controversată, actrița a subliniat că, pentru ea, prezența banilor îi aduce un sentiment de siguranță și liniște interioară.

„Când mă știu cu bani îmi trece orice depresie, orice nemulțumire, pot să fiu oricum, pot să mă mâzgălesc pe față. Nu mă interesează. Sufletului îi trece. Când sufletul e liniștit și confortabil atunci îi trece de orice. Știu că nu te așteptai să spun asta, dar așa e cel puțin la mine. Dacă nu e portofelul acasă, atunci am depresie totală. Nu pot nici să vorbesc. Am nevoie de bani, ca să fiu fericită”, a mai declarat Cristina Cioran în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: Paula Chirilă, anunțată de Romică Țociu că i-a fost lovită mașina în parcare: „Numai asta îmi lipsea. Mi-a spus că e praf”

Cristina Cioran iubește din nou? Ce spune la un an de la despărțirea de Alex Dobrescu: „Am parte de dragoste acum”

Cât despre viața sentimentală, vedeta a mărturisit că în acest moment, la un an de la despărțirea de Alex Dobrescu, iubește din nou. Cu toate acestea, Cristina Cioran nu a dat mai multe detalii despre viața sentimentală.

„Omul nu poate trăi fără iubire și eu cred că este într-adevăr secretul frumuseții, secretul tinereții, secretul abundenței este iubirea. Ea nu trebuie să vină neapărat de la un X sau o X. Ea poate să vină de la tine, de la familie, de la copii, de la prieteni. Trebuie să fie iubirea în sine, nu dacă n-ai pe cineva să îți spună «te iubesc», gata, ai murit. Nu! (...) O femeie intră în depresie și în tristețe când nu are pe cine să iubească. Au fost momente în viața mea. Cred că singurătatea este principalul criminal al secolului în care trăim.

De aceea am susținut că nu ai pe cine să iubești, pentru că sunt oameni care pot părea foarte populari în online, dar sunt foarte singuri. Sunt oameni care au de toate, dar nu au pe cine să sune. (...) Mă concentrez pe carieră, dar am parte și de dragoste, e acolo. E o dragoste acolo. Am zis că mai bine unele lucruri trebuie să rămână private. Este o iubire, atât. Am zis destule”, a mai mărturisit Cristina Cioran în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: „Dacă e triunghi amoros, eu nu mă bag”. Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce tatăl fiicei sale a fost surprins în compania unei alte femei

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel