Alex Bodi a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu. De unde a pornit scandalul cu fosta soție: „Imaginea mea a fost stricată”

Data publicării:

Alex Bodi a scos la lumină mai multe detalii cu privire la certurile sale cu Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut unul dintre cele mai răsunătoare divorțuri, care s-a lăsat cu foarte multe scandaluri și discuții menite să fie pe primele pagini, așa cum s-a desfășurat chiar și mare parte din relația lor. Mai mult, după ce au pus punct relației de iubire, blondina i-a adus mai multe acuzații acestuia, printre care și cea de agresiune. Acest lucru l-a înfuriat la culme pe Bodi, care a ales să acționeze în instanță, acuzând-o pe aceasta de declarații mincinoase. Acum, la ceva timp de la aceste lucruri, acesta spune cum l-a afectat relația cu Bianca și în ce stadiu se află procesul.

„Din moment ce declarațiile ei nu au fost veridice…cum se numește declarația care nu e adevărată? Există o pedeapsă. Acum nu știu cât va dura, ce se va întâmpla, ce au făcut avocații mei la momentul respectiv. Eu nu mai trăiesc în trecut și de aia nu vreau să-mi aduc aminte de anumite persoane…

A declarat și de alte persoane (n.r că nu ar fi ceea ce pretind) și ele au depus plângere penală. Eu m-am oprit atunci. Nu vreau să fac rău, mai ales pe nedrept…E urât. Nu vreau să zic că sunt un om bun, nu sunt așa rău cum crede lumea. Sunt rău doar atunci când îmi este amenințată familia sau atentează cineva la ce iubesc eu.”, a declarat Alex Bodi, în cadrul podcastului realizat de Bursucu. 

Citește și: Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, declarații explozive. Ema Uta e prima femeie pe care a simțit cu adevărat să o ceară de soție: „Altfel nu făceam pasul”

Consideră că Bianca Drăgușanu i-a stricat imaginea

Așadar, Alex Bodi consideră că în urma acestor situații în care l-a pus fosta soție, imaginea sa a avut extrem de mult de suferit, fiind privit greșit de foarte multe persoane.

„Da, cu siguranță imaginea mea a fost stricată (n.r după certurile cu Bianca Drăgușanu apărute în presă). Dar au fost învățături de minte și îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că momentul în care mă aflu acum…ce bine e! Nu de asta nu am mai vrut să apar, ci pentru că nu sunt vreun influencer, vreun artist, nu sunt vreo vedetă. Noi nu suntem vedete, suntem figurine. Eu niciodată nu m-am considerat vedetă, că am apărut la televizor.”, mai spune acesta.

VEZI și: Replica legendară pe care Ilie Năstase i-a dat-o lui Ceaușescu: „Am zis că am încurcat-o, nu mi-a făcut nimic niciodată”

Consideră că Ema Uta este femeia ideală

Chiar dacă a trecut prin două divorțuri și mai multe experiențe sentimentale eșuate, Alex Bodi este sigur de faptul că și-a găsit, în final, liniștea în brațele Ema Utei, despre care spune că este foarte diferită, față de restul femeilor din trecutul său.

„Ema e o femei super din toate punctele de vedere, eu m-am lovit de zeci de situații, am cunoscut multe femei, dar cel mai mult contează liniștea pe care mi-o oferă. Să existe încredere, femeia să fie capabilă să te înțeleagă, să-ți dea un sfat. E independentă, sensibilă, iubăreață.”, a mai spus el.

Te-ar putea interesa și: Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel