Al Pacino s-a despărțit de iubită, la doar 3 luni de la venirea pe lume a fiului lor. Noor Alfallah cere custodie exclusivă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Jimmy Kimmel Live, Al Pacino
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Jimmy Kimmel Live, Al Pacino

 Al Pacino și Noor Alfallah s-au despărțit. Fosta iubită a actorului a cerut custodia fiului ei, Roman Alfallah Pacino, în vârstă de trei luni.

Alfallah, în vârstă de 29 de ani, a depus documente legale în Los Angeles, solicitând custodia fizică completă a copilului, adăugând că vrea ca actorul în vârstă de 83 de ani să aibă "vizite rezonabile", a relatat miercuri The Blast, după ce a analizat documentele legale. 

Pacino și Alfallah au avut o legătură romantică din aprilie 2022 și și-au întâmpinat fiul pe 6 iunie la spitalul Cedar's Sinai din Los Angeles. 

Actorul este deja tată a trei copii cu două femei: el împarte cu Beverly D'Angelo gemenii Olivia Pacino și Anton James Pacino, în vârstă de 22 de ani, și Julie Pacino, în vârstă de 33 de ani, cu Jan Tarrant. 

Al Paciono s-a despărțit de iubită, la doar 3 luni de la venirea pe lume a fiului lor

Potrivit Dailymail, Alfallah a declarat în fața instanței că este dispusă să îi acorde veteranului star de cinema custodia legală comună a fiului lor mic, ceea ce i-ar permite acestuia să aibă un cuvânt de spus în chestiuni legate de educație, religie, tratament medical și altele. 

În dosarul său juridic, Alfallah a inserat un document intitulat "declarație voluntară de filiație", pe care atât ea, cât și Pacino l-au semnat la șase zile după ce și-au întâmpinat fiul. Documentul, pe care l-a semnat un martor terț, recunoștea paternitatea lui Pacino asupra copilului. În documentele legale, Alfallah a declarat că a conceput copilul în California după ce a întreținut "relații sexuale" cu actorul. 

Alfallah cere în documentele judiciare ca Pacino să-i plătească onorariile avocatului ei sau orice alte costuri legate de caz, potrivit publicației.  O sumă specifică pentru pensia alimentară nu a fost precizată în documentele depuse în instanță, potrivit publicației.

Potrivit The Blast, documentele legale din acest caz au precizat că 'instanța poate emite ordine pentru întreținerea copiilor și poate emite o repartizare a veniturilor fără a mai anunța niciuna dintre părți'.

Era de așteptat ca judecătorul de caz să stabilească o sumă pe baza a ceea ce Alfallah va cere în cadrul audierilor viitoare; nu a existat nicio dovadă care să indice că Pacino s-a opus vreuneia dintre cereri, a relatat publicația. 

Citește și: Leo de la Strehaia a ajuns de urgență la spital, la doar o zi după ce a fost eliberat din închisoare. Cu ce probleme se confruntă bărbatul

Irisha, la un pas de moarte, după ce s-a lovit grav la cap. Vedeta a ajuns de urgență la spital: "Am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și ascuțit, în zona creierului mic"

Cătălin Bordea, primele declarații după ce fosta sa soție a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Spike: „Mi s-a reconfirmat, deodată cu anumite bănuieli”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel