Irisha, la un pas de moarte, după ce s-a lovit grav la cap. Vedeta a ajuns de urgență la spital: "Am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și ascuțit, în zona creierului mic"

Data publicării:
Sursa foto: Irisha, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Irisha, instagram

Irisha a trecut prin momente de coșmar, după ce a căzut și s-a lovit grav la cap. 

Irisha a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident grav, care ar fi putut să-i aducă sfârșitul. Vedeta le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, cum s-a întâmplat tragedia, dar și cât de norocoasă este că a scăpat cu viață.

Irisha, la un pas de moarte, după ce s-a lovit grav la cap

Irisha a povestit că s-a lovit grav la cap, după ce s-a împiedicat de un covor în propria casă. În urma căzăturii, vedeta s-a lovit puternic cu capul de un scăunel, chiar în zona creierului mic, iar lovitura era să-i fie fatală.

„-Ați fost foarte norocoasă- zise domnul doctor! Așa simt și eu. 

În urmă cu câteva zile credeam că sunt invincibilă și atotputernică, când Dumnezeu, viața, universul mi-au dat o lecție uriașă.  Ridicându-mă de pe canapea și pornind spre bucătărie, m-am împiedicat de covor și am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și destul de ascuțit, în zona creierului mic. Am zis că e doar o lovitură și o să fie bine.

Verificând rana, mi-am dat seama că mâna îmi e plină de sânge. În acel moment am realizat că este mult mai grav. Nu știam cum arată un atac de panică, până în acel moment, până l-am trăit pe propria piele, din păcate. Am chemat SMURD-ul, și de acolo au început investigațiile, CT, RMN și nenumărate vizite la doctor, având dureri mari și capul amorțit până în prezent. Am reușit într-un final să localizăm problema, care vine la pachet cu un tratament de câteva luni și cu multe restricții, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat a doua șansă. Vorba domnului doctor: „-5 cm mai la dreapta, te loveai de colțul scaunului și putea fi o lovitură fatală'. Plâng și râd în același timp', le-a dezvăluit Irisha fanilor ei din online.

 Irisha, detalii despre viața sentimentală

Irina Ceban, aka Irisha, a povestit, în urmă cu mai mult timp că, la vârsta de 18 ani, a suferit cel mai rău din dragoste. Artista a fost împreună cu băiatul respectiv timp de opt ani de zile, după care lucrurile au început să meargă în direcția greșită. 

„ La început chiar a fost foarte frumos. Un an și jumătate îmi amintesc spre doi a fost foarte frumos și cu timpul au început să se schimbe lucrurile. Atitudinea și felul în care vorbea, felul în care mă trata. Primul conflict l-am avut la o zi de naștere la un restaurant. S-a enervat. Nu mai știu care a fost motivul. Pur și simplu a bătut cu pumnul în masă, de față cu toată lumea și a început să țipe, povestea Irina Ceban, aka Irisha.

Tânăra recunoaște că a reușit să-și mai deschidă sufletul în fața cuiva, abia după doi ani de zile.

Dacă eram în restaurant, simțeam că stă cineva cu ochiul pe mine. În fața blocului, de fiecare dată, ori era el, ori era altcineva. Mașina după mine. Mi-a fost teamă. Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat ‘, a mărturisit Irina Ceban.

Citește și: Cătălin Bordea, primele declarații după ce fosta sa soție a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Spike: „Mi s-a reconfirmat, deodată cu anumite bănuieli”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel