Cătălin Bordea, primele declarații după ce fosta sa soție a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Spike: „Mi s-a reconfirmat, deodată cu anumite bănuieli”

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Bordea și Livia și-au anunțat divorțul de câteva săptămâni, timp în care, se pare că fiecare și-a găsit alinarea în brațele altcuiva. În timp ce comediantul a ales să cunoască pe cineva nou, Livia s-a aruncat în brațele celui mai bun prieten al fostului său soț, cel care le-a fost și cavaler de onoare la nuntă. 

Presa tabloidă este în flăcări după ultimele noutăți din viața sentimentală a fostei soții a lui Cătălin Bordea. Se pare că Livia nu a pierdut timpul, după oficializarea divorțului, și și-a refăcut viața amoroasă alături de Spike, nimeni altul decât cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea și, totodată, cel care le-a fost alături în ziua nunții, în calitate de cavaler de onoare. Atât de cavaler a fost artistul, încât paparazii Cancan l-au surprins în timp ce avea grijă ca fosta soție a bubului său prieten să nu rămână nesărutată. 

Deși neagă că ar avea o legătură amoroasă cu soția prietenului său, imaginile cu Spike și Livia vorbesc de la sine. 

 

 „Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid”, a declarat Spike pentru Cancan. 

Cătălin Bordea, prima reacție după ce a văzut imaginile cu fosta sa soție și bunul său prieten sărutându-se


Cătălin Bordea a avut și el o primă reacție, după ce a aflat din presă că fosta sa soție are o relație cu Spike. 

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Cătălin Bordea pe InstaStory.

 „Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a spus Cătălin Bordea, ulterior, la Antena Stars. 

 

Ce spunea Cătălin Bordea despre infidelitate, înainte de divorț

 

„Înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte, și de alta! Bărbații să nu aibă voie să înșele și nici femeile. Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție că te-am rănit și ei îmi fac mie dosar penal pentru vătămare corporală. Dacă eu îți sparg casa, tu suni la poliție pentru intrare prin efracție. Dacă iau fonduri de la stat, nu pățesc nimic (n.r. Bordea râde), dar mai devreme sau mai târziu te vede Bunul Dumnezeu. Dacă eu îți distrug inima, nu ia o turnură.

În momentul în care înșeli pe cineva, îi distrugi o parte din viață. Și vătămarea emoțională doare. Eu n-am suferit niciodată din dragoste, în sensul în care n-am fost niciodată înșelat sau părăsit… în afară de familie (n.r. Bordea râde), dar eram prea mic ca să mă dărâme. Dacă vrei doar relații sexuale, nu te pune într-o relație, te vezi așa la știri (n.r. cu cătușe la spate), un înșelător în serie!”, , mărturisea Cătălin Bordea, relatează WOWBIZ

 

Cătălin Bordea a încercat să-și salveze căsnicia

 

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel