Leo de la Strehaia a ajuns de urgență la spital, la doar o zi după ce a fost eliberat din închisoare. Cu ce probleme se confruntă bărbatul

Data publicării:
Leo de la Strehaia, foto Facebook
Descriere foto: Leo de la Strehaia, foto Facebook

Leo de la Strehaia a ajuns pe mâinile medicilor, la doar o zi după ce a fost eliberat din închisoare.

Leo de la Strehaia, din nou pe patul de spital, la o zi după ce a ieșit din închisoare. În timp ce se afla în arest, bărbatul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Mai exact, la începutul acestui an, Leo de la Strehaia a suferit un AVC și a fost supus unei intervenții chirurgicale, de urgență. 

Leo de la Strehaia a ajuns de urgență la spital, la doar o zi după ce a fost eliberat din închisoare

La doar o zi după ce a scăpat de închisoare, Leo de la Strehaia a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Bărbatul a postat, pe pagina sa de Facebook, o imagine de pe patul de spital, însă nu a oferit mai multe detalii despre ce s-a întâmplat.

“Leo de la Strehaia , prima zi după eliberare la spital”, a scris la descrierea imaginii.

Cu ce probleme s-a confruntat Leo de la Strehaia, în timp ce se afla în închisoare

În timp ce se afla în închisoare, Leo de la Strehaia a fost operat de urgență la creier, după ce a suferit un AVC. Atunci, mama bărbatului a fost cea care a stat non-stop lângă fiul său și nu a plecat din fața spitalului. 

” Dorm în mașină de 10-12 zile la spital, că nu mă lasă niciunde. M-am rugat de paznici de am băgat mașina aici, de dorm în ea. Nu îmi dau accept acolo polițiștii, îl păzesc.

Îmi mai spun și mie asistentele, femeile de serviciu cum se simte. De 10 zile, prieteni, copilul meu stă doar pe spate și nu s-a sculat nici până acum în picioare. Numai pe spate, prieteni.”, a declarat Patroana.

Mi-a spus doctorul, care l-a internat prima dată aici, că a stat acolo la el, i-a fă cut mult tratament, i-a băgat toate felurile de tratament. A zis: Dacă nu te duci să-l operezi, dacă are șansă, de ce să nu-i mai dai o șansă? Dacă nu-l operezi, în două-trei zile se termină”, a mai adăugat mama lui Leo de la Strehaia.

De ce a făcut închisoare Leo de la Strehaia 

Ion Stelică Mihai, pe numele său real, a ajuns la închisoare în 2021, după ce a fost condamnat într-un dosar de evaziune fiscală. Afaceristul a fost eliberat din închisoare în urmă cu două zile.

“Vă pup, prieteni! Am venit acasă de la pușcărie”, este mesajul pe care l-a transmis pe Facebook, la puțin timp după ce a ieșit de după gratii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel