Oana Ioniță, cu ochii în lacrimi, pentru fiul rămas cu fostul soț: „S-a distanțat de mine. Maxim s-a schimbat major, s-a înrăit”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Captură video: YouTube/Ameritat cu Nasrin

Oana Ioniță a fost invitată în podcastul „Ameritat cu Nasrin”, unde a făcut mărturisiri despre relația pe care o are cu fiul ei, Maxim.

Oana Ioniță trece prin momente extrem de dificile. Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” și Florin Budnaru au decis în urmă cu un an să pună punct mariajului și să divorțeze, după o relație care a durat mai bine de 10 ani. Cei care au suferit cel mai mult în urma separării au fost cei doi copii, Maxim și Isabela. În urma divorțului, băiatul a rămas cu tatăl, iar fata cu mama, iar de atunci Oana Ioniță nu a mai putut petrece timp cu Maxim și a simțit că fiul ei se îndepărtează din ce în ce mai mult de ea.

Oana Ioniță, cu ochii în lacrimi, pentru fiul rămas cu fostul soț

Cu toate că Oana Ioniță a câștigat recent procesul intentat fostului soț și poate, conform legii, să îl vadă pe Maxim de două sau patru ori pe săptămână, fiul ei este la fel de distant. Invitată în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” a vorbit despre relația pe care o are acum cu Maxim.

„Relația mea este bună acum, încerc să muncesc foarte mult, pentru că el s-a distanțat de mine. După ce am divorțat am făcut o convenție. El voia să plece din casă doar cu Maxim și dacă domiciliul lui Maxim era la el. Mie nu mi s-a părut un lucru important. Avocata a spus că dacă ne înțelegem e minunat, ceea ce mi-am și dorit. (...) La 2-3 zile sunam, era foarte bine. El nu știa exact dacă să stea cu tatăl lui sau să stea cu mine. Când am avut discuții, Maxim spunea că vrea să stea cu amândoi, că așa s-a obișnuit. El nu trebuia să treacă prin trauma asta. La un moment dat mi-am dat seama că el nici nu voia să mai stea.

La început voia să stea cu noi, și-a dorit să rămânem împreună, dar nu s-a putut și atunci, cumva, timpul trebuia să fie jumătate jumătate, ca o custodie comună. Am fost 3 zile în Grecia cu copiii, 2 zile la munte. El avea un alt program față de programul nostru. Avea tot felul de întâlniri cu prietenii, trebuia să plece sau era bolnav”, a spus Oana Ioniță în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

Citește și: Carmen Brumă, rețetă delicioasă de chifle din linte. Sunt o variantă foarte bună pentru cei care țin post

„Maxim s-a schimbat major. Cred că s-a maturizat pe de o parte, dar s-a și înrăit pe de altă parte, nu știu de ce”

Oana a mărturisit că după divorț relația ei cu Maxim s-a deteriorat și că băiatul s-a schimbat semnificativ, posibil influențat de suferința tatălui său. Mai mult, ea a mărturisit că nici până în ziua de astăzi nu a reușit să vadă unde locuiește fiul său.

„Maxim s-a schimbat major. Cred că s-a maturizat pe de o parte, dar s-a și înrăit pe de altă parte, nu știu de ce. Probabil că a simțit foarte mult suferința tatălui lui. Pentru Florin această despărțire nu cred că era în plan, nu s-ar fi gândit că ajungem la divorț, dar lucrurile au mers de la sine. Ne așteptam să ne împăcăm la un moment dat. Am tot trăit cu speranța că ne vom înțelege. Cea mai grea perioadă a fost decizia, pentru că nu voiam.

Cu Isabel am vorbit, am dorit să o feresc. I-am spus că trebuie să se ducă la tatăl ei, să stea cu Florin, să stea și pentru Maxim. I-am spus că are nevoie de fratele ei, să crească împreună. Întotdeauna am pus programul astfel încât ea să stea o săptămână acolo și copiii să vină următoarea săptămână la mine, dar ei să fie împreună, pentru că noi la un moment dat o să dispărem, dar ei ca frați trebuie să crească împreună.

Ea nu s-a mutat, a fost doar 2 zile. Eu nu știam unde s-au mutat ei. Eu am fost la Maxim, eu nu știu camera lui nici acum. Nu știam în ce zonă stau. Nici când am atacat convenția în octombrie, eu nu știam unde stă. Știam că s-a mutat la doua străzi, dar nu fusesem niciodată la el, dacă are tot, dacă are nevoie de ceva. I-am pregătit lucrurile, am vorbit cu Florin și i-am pus de o parte ce are nevoie și ce ar trebui să rămână la mine, dar nu am știut niciodată unde stă. Am aflat după, în proces. Acum câteva luni l-am lăsat la ușa blocului”, a mărturisit Oana Ioniță în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel