Adrian Enache, la cuțite cu Aurelian Temișan: „Nu judec pe nimeni, Dumnezeu e sus și vede”. De la ce a pornit conflictul

Data actualizării: | Data publicării:
Aurelian Temișan, Adrian Enache, sursa foto Instagram. colaj Spectacola
Descriere foto: Aurelian Temișan, Adrian Enache, sursa foto Instagram. colaj Spectacola

Adrian Enache i-a dat replica lui Aurelian Temișan, după ce acesta a vorbit despre emotivele care au dus la destrămarea trupei. 

Adrian Enache și Aurelian Temișan au fost membrii unui trio de excepție, alături de Daniel Iordăchioaie, în anii 90, când făceau cu adevărat senzație pe scenă. Cei trei au împărțit același band timp de 9 ani de zile, după care brusc, au hotărât să-și întrerupă activitatea și să urmeze drumuri diferite. La 14 ani e atunci, Aurelian Temișan a vorbit în cadrul emisiunii realizate de Denise Rifai pe Kanal D despre motivele care au produs ruptura. Acesta spune că el este cel care a luat decizia ca trupa să se desființeze, întrucât colegii săi erau ghidați de alte preocupări și nu-și mai canalizau întreaga energie asupra acestui proiect. 

„Faptul că noi n-am fost trei băieți care ne-am unit să facem un trio, ci eram trei nume, trei entități care am încercat să facem ceva comun și fiind trei personalități puternice, nu ne-am mai corelat energiile la un moment dat.

Pentru că unul din colegi avea cu totul altceva de făcut, ba era în sală, dădea autografe și această energie pierdută o dată, de două ori, de zece ori, s-a adunat și, personal, am obosit. Eu sunt cel care a rupt acest trio, care și acum ar funcționa, vocal, dar suntem diferiți ca personalități și nu mai puteam fi împreună”, a spus Aurelian Temișan în cadrul emisiunii moderată de Denise Rifai.

Te-ar putea interesa și: Cum a început povestea de dragoste dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu: „Nu mă gândeam că se uită el la o studentă”

Cum îi răspunde Adrian Enache

Această declarație nu a rămas fără replică, întrucât Adrian Enache nu a fost deloc încântat să audă cele spuse de fostul său coleg de trupă. Artistul spune că cineva trebuia să comunice și cu fanii înfocați, iar Aurelian Temișan cu siguranță nu era acea persoană, catalogându-l ca fiind mai „sobru”.

„A zis că  mergeam în sală și dădeam autografe iar el rămânea pe scenă. Păi ce să-i fac, dacă e mai sobru. Țipau fetele, era normal să mă duc. Important că și după atâția ani, deși nu am scos niciun album împreună, tot avem succes toți trei, atunci când urcăm pe aceeași scenă, cum s-a întâmplat la spectacolul meu de la Sala Palatului”, a declarat Adrian Enache pentru CANCAN.ro.

Te-ar putea interesa și: Combinațiile „periculoase” la care a renunțat Iuliana Marciuc, de dragul siluetei: „Aveam vârsta metabolică mai mult decât vârsta reală”

„Doar la concertele mele se pare că o să ne mai reunim”

Mai mult, într-o notă subtilă, Adrian Enache judecă și decizia lui Aurelian Temișan de a nu-și invita foștii colegi de trupă pe scenă, la propriile spectacole, așa cum acesta a făcut în repetate rânduri. 

„La Temișan am fost la primul concert, împreună cu Iordăchioaie, eram în sală, ca spectatori. Apoi la următorul nu am ajuns pentru că eram plecat, eu sunt acum artist internațional, onorez comenzile, stau mult pe afară.

Doar la concertele mele se pare că o să ne mai reunim. Temișan a avut și el, dar nu ne-a chemat să cântăm. Nu judec pe nimeni, Doamne- Doamne e sus și vedete tot”, a mai continuat Adrian Enache. 

Citește și: Pepe i-a salvat viața fiicei lui Adrian Enache: „Toată viața mea o să-l iubesc și-o să-l respect”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel