Adina Halas, o gurmandă cu silueta de invidiat. Care este secretul ei: „Am câteva trucuri”

Sursa foto: Adina Halas, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adina Halas, Instagram

Adina Halas dezvăluie metoda pentru o siluetă de invidiat. Cum reușește vedeta să se mențină la 43 de ani.

Adina Halas se poate lăuda cu o siluetă extraordinară, având în vedere că diva are 43 de ani și arată impecabil. Stilul de viață sănătos, dar și atitudinea potrivită, o fac pe Adina să nu îmbătrânească mai deloc. Aceasta dezvăluie secretul cu ocazia unui interviu. Aflați ce pune pe masă Adina pentru un stil de viață de invidiat.

Metoda ei pentru o siluetă de invidiat

În primul rând, vedeta recunoaște că este o gurmandă, deja sunând bine planul său de nutriție pentru silueta de invidiat. Dar, cu toate acestea, diva spune că are un program foarte bine pus la punct care implică mâncatul puțin în cursul săptămânii și recuperatul în timpul weekend-ului sau când este plecată prin vacanțe.

„Este un lucru de care trebuie să am grijă constant. Eu sunt, recunosc, o gurmandă și o pofticioasă, mi s-ar părea greșit să ajung într-un loc, uite, cum este Portugalia, spre exemplu, și să fiu la dietă. Așa că am câteva trucuri: nu mănânc foarte mult atunci când nu sunt în vacanțe sau în timpul săptămânii și aleg să mă răsfăț în weekenduri sau atunci când sunt plecată. Și echilibrul acesta se vede, e ok.”, a spus Adina pentru Impact.

Are parte de susținerea soțului

Vedeta datorează multe și soțului său, Lucian, cu care este împreună de mult timp. Amândoi au o căsnicie trainică. Faptul că este pe drumuri nu scoate la iveală un impediment neapărat, însă, Adina, recunoaște că nu poate pleca prea mult timp de lângă fiul său. Aceasta are un plan bine stabilit și în acest sens.

„Lucian este un tată absolut minunat, m-a ajutat din prima secundă în care a apărut fiul nostru pe lume și cred că este impropriu spus m-a ajutat, pentru că este copilul amândurora și a făcut ceea ce este normal să facă un tată, a preluat din aceste responsabilități. Nu pot să spun că este stresat atunci când plec, noi mai avem un ajutor încă de când Serghei avea 2 ani și jumătate și m-am întors la activitățile mele. Serghei o are și pe cea de-a treia bunică, pe bona lui de peste nouă ani. Deci, are practic trei bunici, e prințișorul, e domnul Goe practic. Atunci când plec, nu plec perioade foarte lungi de timp, dacă plec fără Serghei, plec, nu știu, maxim o săptămână și nu plec în fiecare lună câte o săptămână. Asta este o regulă de la care nu mă abat niciodată. Mai am plecări și cu copilul, mă mai întorc, mai stau 2-3 săptămâni, plec patru zile și așa mai departe.”, a mai punctat Adina pentru Impact.

 

Vezi și: Carmen Brumă și Adina Halas, secretul prieteniei de-o viață: „Se întâmplă tot felul de lucruri”

Vezi și: Adina Halas este în doliu: „Va rămâne veșnic prinsă de sufletul meu”

Vezi și: Vedete care au câștigat lupta cu kilogramele. Au dezvăluit dietele cu care au slăbit

Vezi și: “Bravo, ai stil ! Celebrities” se apropie de final. Cine e vedeta care va pleca acasă cu 100.000 de lei

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 10 iun 2023, 09:24 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience