Carmen Brumă și Adina Halas, secretul prieteniei de-o viață: „Se întâmplă tot felul de lucruri”

Data publicării:

Adina Halas a vorbit despre prietenia de peste 20 de ani pe care o are cu Carmen Brumă. 

Carmen Brumă și Adina Halas sunt prietene de ani de zile. Cele două sunt legate și de aceeași pasiune: sportul și stilul de viață cât mai sănătos, pe care îl promovează chiar și atunci când merg în vacanțe. Mame de băieți, dar și femei de carieră, acestea par de nedespărțit, iar cei doi copii par că le copiază perfect.

“O să râzi, dar nouă ne plac antrenamentele total diferite. Ei îi place să alerge, eu urăsc alergatul. Mie îmi place să trag fiare, ea urăște să tragă fiare. Cu toate acestea, există și anumite tipuri de antrenamente pe care le practicăm împreună și ne plac, genul de antrenamente funcționale. Se mai întâmplă să mergem undeva în vacanță și acolo alergăm sau facem câteva exerciții împreună. Eu am alergat și un semimaraton pentru că ea m-a provocat și m-a tras după ea. Îți dai seama, să alergi 21 de kilometri, atunci când nu îți place să alergi, este ceva. Am reușit să fac lucrul acesta, mă mândresc. Acum, ea este datoare să vină cu mine la crossfit.”, a declarat Adina Halas, potrivit ego.ro

VEZI și: Carmen Brumă: 5 reguli pentru o alimentație sănătoasă în post

 

Carmen Brumă și Adina Halas, pasionate de dulciuri

Cele două vedete mai au în comun și pasiunea pentru dulciuri. În timp ce Carmen Brumă reușește să-și țină din frâu această plăcere nevinovată, Adina Halas recunoaște că mai cade pradă tentației uneori.

“Ne plac dulciurile. Carmen, cel puțin, are o disciplină de fier. Dar vorbesc despre mine, dacă săptămâni în șir aleg să nu mănânc dulce pentru că nu este foarte sănătos pentru organism, în vacanță îmi dau voie să ronțăi o înghețată, o baclava sau mai știu eu ce desert din zona în care mă aflu atunci. Știu că dacă acumulez kilograme în plus nu mă voi simți foarte bine și o să trec zile în șir prin chinul dietelor, aleg să am grijă la momentul respectiv. Mai facem puțin antrenament, mai mâncăm o înghețată, două, trei. Fără limite în vacanță.”, a mai spus ea.

Când NU trebuie să te cântărești. Carmen Brumă: „Plusurile pe cântar sunt cauzate de retenția de lichide”

 

 

Copiii celor două, de nedespărțit

Mai mult, destinul a făcut ca cele două să fie mamele a doi băieți de vârste apropiate. Cei doi  micuți se înțeleg de minune, ba chiar au moștenit deja pasiunea principală pe care o împărtășesc și mamele lor. 

“Copiii noștri sunt prieteni foarte buni. Când noi suntem în vacanță și ne apucă sportul, de regulă ei ne filmează sau ne fac poze. Nu prea îi luăm după noi atunci când facem genul acesta de exerciții pentru că ei oricum sunt tot timpul în mișcare. Și băiatul ei, Vlad, dar și Serghei al meu, înoată, aleargă, fac tot felul de sporturi. Serghei face de la 5 ani judo, schiază. Nu trebuie să îi mai luăm și cu noi la sport, este suficient.”, a continuat Adina Halas, pentru sursa citată.

Carmen Brumă, la minus 35 de grade, goală, pe balcon: „M-a găsit maică-mea. A fost dramatic”. Motivul pentru care antrenoarea stătea dezbrăcată în frig

„Băieții aceștia se iau unul după celălalt!”

“Este bine că așa putem avea două surse din care să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat. Există tot felul de probleme. Serghei a primit de ziua lui ce își dorea foarte mult, o fetiță de bulldog francez. Noi am mai avut o fetiță de bulldog francez, dar bătrânețea ne-a răpit-o acum 4 ani. Serghei își dorea foarte mult, din nou, să aibă cățel. S-a întâmplat lucrul acesta, iar din momentul în care Vlad a văzut cățelul, în fiecare zi am primit mesaje care îmi spune: “Eu ce mă fac? Iar mi-a zis de cățel! Venim să vedem cățelul!” Cred că o paște și pe ea cățelul. Nu și-ar dori neapărat să aibă responsabilitatea unui bebe în casă, na, un cățel este o responsabilitate de un anume fel. Dar, iată, se întâmplă tot felul de lucruri. Băieții aceștia se iau unul după celălalt!”, a mai dezvăluit Adina Halas.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel