Adina Halas este în doliu: „Va rămâne veșnic prinsă de sufletul meu”

Data publicării:

Adina Halas este devastată de durere, după ce bunica ei s-a stins din viață.

Adina Halas și-a întristat fanii în această dimineață, când a dat o veste foarte tristă pe rețelele de socializare. Vedeta este în doliu, după ce și-a pierdut un membru al familiei foarte drag. Concret, este vorba despre bunica ei, care s-a stins din viață pe parcursul nopții ce abia a trecut. Relația dintre cele două era una foarte strânsă, astfel încât blondina era numită de bunica sa „sufletul meu”. Tocmai pentru că a însemnat atât de mult pentru ea, Adina Halas și-a dorit să-i transmită femeii un ultim omagiu în văzul tuturor, unde îi promite că o va ține veșnic în amintirea și sufletul său.

„Îi spuneam în glumă Che Guevara sau Generalul, pentru spiritul ei puternic cu care făcea și desfăcea orice în interiorul familiei noastre. Tot ce sunt ca om i se datorează în mare măsură ei. Îmi spunea "sufletul meu". Azi-noapte s-a desprins de această lume, dar va rămâne veșnic prinsă de sufletul meu. Mamaia mea iubită.”, a scris Adina Halas pe Facebook.

Ce spune Adina Halas despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent

Fostă finalistă "Bravo, ai stil!" a vorbit recent în cadrul unei emisiuni despre începutul relației cu actualul ei partener de viață. Vedeta nu a așteptat foarte mult timp, astfel încât i-a spus „da” bărbatului după doar o lună de relație. 

"La o relație este o ruletă și apoi muncă. După o lună jumate am zis da, după 6 luni eram căsătorită și, în acest timp, eram și însărcinată. Putea să iasă rău, dar uite că n-a ieșit. Se duceau fluturașii și apoi ne-am fi uitat unul la altul și am fi zis cine este omul acesta. El este un om normal, cu picioarele pe pământ.", a declarat Adina Halas, pentru WOWnews.

Poate te intersează și: Niculina Stoican, înșelată de soț. Artista a fost sunată de amantă: „Știi, soțul tău mă iubește”

 

Mama vedetei a aflat mult mai târziu 

La început, aceasta a decis să nu-și înștiințeze părinții despre povestea de dragoste pe care tocmai o trăia, deoarece abia ieșise din altă relație. Când a venit momentul potrivit însă, mama Adinei a acceptat foarte repede ideea că fata sa se mărită, după doar câteva luni de relație.

"Eu m-am dus la mama și i-am zis că m-a cerut. Mama nu știa că am o relație. Mama știa că mă despărțisem de cineva cu câteva luni în urmă și nu știa că am o relație. Mi-a zis: "Te măriți?" După care l-a cunoscut și și-a dat seama că e serios. L-a sunat pe tata. "Adina se mărită! Hai să cunoaștem băiatul." Se uita așa în ochii lui și după o oră îi zice: Se dovedește încă o dată că băieții buni nu au noroc. Toată lumea a râs atunci," a dezvăluit Adina.

Citește și: Saveta Bogdan și-a făcut testamentul: „Nu se aștepta. A plâns”. Cui a lăsat artista bunurile și ce clauze a pus în contract

"Am dorit să avem la nuntă numai oameni apropiați”

"Am dorit să avem la nuntă numai oameni apropiați și așa s-a și întâmplat, dar tot ne-am strâns aproape 200, iar atmosfera a fost incendiară. Am refuzat “furatul miresei”, pentru simplul fapt că acest obicei mi se pare că sparge atmosfera frumoasă de la nuntă si pune nuntașii în așteptare. M-am folosit de faptul că sunt însărcinată și am reușit să scap, deși cred că oricum ar fi fost imposibil să mă las furată, pentru că Lucian și cu mine eram lipiți cu superglue.", a continuat Adina Halas.

Sandu Pop: „Eu sunt actor, dar lumea mă știe mai mult de Văru Săndel”. De ce s-a apucat artistul de muzică / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel