Adina Halas își încurajează anual băiatul să-i scrie lui Moș Crăciun: „Chiar dacă este mare, am lăsat să fie așa, ca o vrajă care nu se întrerupe” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Adina Halas ne-a dezvăluit cum arată Crăciunul sărbătorit în familia sa. 

Adina Halas are extrem de multe tradiții pe care le respectă anual de Crăciun cu întreaga familie și care fac ca această perioadă din an să fie plină de magie. Unul dintre obiceiurile peste care vedeta sare niciodată este scrisoarea către Moș Crăciun. Astfel, aceasta ne spune că fiul său, Serghei, obișnuiește încă să-și așterne dorințele pe foaie în continuare și, indiferent de vârsta sa, Adina Halas ne spune că-l va încuraja în continuare pe băiat să facă acest lucru care aduce o magie aparte.

„Serghei în fiecare an, acum are 12 ani, i-a scris Moșului. Este o tradiție drăguță, chiar dacă este mare. Noi nu am discutat despre asta, l-am lăsat să fie așa, ca o vrajă care nu se întrerupe. Eu o să-l încurajez să scrie, pentru că e o tradiție frumoasă și mi se pare că noi, părinții, mai avem foarte puțin timp prin această poveste în care aflăm ce-și dorește copilul dintr-o scrisoare, decât să ne spună direct. El, de regulă, este foarte haios. Anul trecut a introdus-o și pe Kaia (n.r. cățelul familiei) la el în scrisoare și a cerut și pentru ea o jucărie.”, a declarat Adina Halas, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Cum arată Crăciunul perfect pentru Adina Halas. Preparatul care o transpune direct în copilărie: „Mi-l făcea bunica mea” / EXCLUSIV

Ce tradiții și obiceiuri se respectă în familia Adinei Halas

De Crăciun, majoritatea activităților din familia Adinei Halas au legătură cu familia și cu cei mai apropiați prieteni. Vedeta spune că în această perioadă își rezervă timp doar pentru cei dragi, alături de care desfășoară activitățile specifice sezonului în care ne aflăm.

„Pe 24 ne întâlnim cu familia, pe 25 la fel, pe 26 ne împărțim între familie și prieteni, cam asta se întâmplă. Ne uităm la filme de Crăciun, bradul îl facem de regulă în jur de 21, 22 decembrie, în fiecare an facem bradul. Mereu am o negociere cu Lucian, pentru că eu vreau cel mai mare brad și el de fiecare dată se gândește că trebuie să-l care, să-l aranjeze.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Cum s-au cunoscut Adina Halas și Carmen Brumă. Se știu de 26 de ani: „Din momentul acela, prietenia noastră s-a dezvoltat foarte frumos” / VIDEO

Cum arată Crăciunul ideal pentru vedetă

Când vin vorba de Crăciunul ideal, Adina Halas și-a creionat propriul scenariu perfect, care și-ar dori să se îndeplinească de fiecare dată iarnă. 

„Crăciunul meu ideal este cu cei pe care-i iubesc, într-un loc cald, frumos, cozy, fie că suntem acasă, într-o vilă la munte, nu contează unde, dacă sunt cu familia și îi am alături pe toți cei apropiați, nu știu ce ar putea să bată asta, ăsta este idealul pentru mine, mă bucur de preparatele tradiționale, chiar dacă nu se regăsesc neapărat în dieta mea. Având în vedere că mă antrenez până se închide sala, nici nu pun presiune pe mine și gust din toate. Îmi place inclusiv lucrul acesta, îmi ies din rutină, fac altceva.”, mai spune ea.

Citește și: Cum a slăbit Adina Halas după naștere: „Am luat 32 de kilograme”. În doar 10 luni a obținut măsurile ideale / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel