Cum s-au cunoscut Adina Halas și Carmen Brumă. Se știu de 26 de ani: „Din momentul acela, prietenia noastră s-a dezvoltat foarte frumos” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Adia Halasa fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News.

Adina Halas a fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, acolo unde a oferit extrem de multe detalii din viața personală. O leagă o prietenie cu Carmen Brumă de 26 de ani, care a trecut cu brio testul anilor și care, în prezent, este extrem de frumoasă și de închegată. Nu doar cele două sunt însă nedespărțite, ci și cei doi copii, între care este o diferență mică de vârstă și care se înțeleg de minune. Așadar, Adina Halas ne-a povestit mai multe despre relația dintre cele două, dar ne-a dezvăluit și cum s-a cunoscut cu celebrul nutriționist.

„Diferența dintre copiii noștri (n.r. al ei și a lui Carmen Brumă) este de 2 ani și jumătate, Vlad este mai mic decât Serghei, iar tot această diferență este și între Carmen și mine, doar că ea e mai mare. Noi ne știm dintotdeauna practic. Ne-am cunoscut la o celebră agenție de modelling, iar Carmen când a intrat aici avea 17 ani, eu eram de puțin timp acolo. Ne-am întâlnit la un casting și ne-am lipit, iar din momentul acela, prietenia noastră s-a dezvoltat foarte frumos. A fost interesant că în perioada imediat următoare am fost alese pentru diferite campanii împreună, pentru că era acest contrast dintre noi, ea era brunetă, eu blondă și cumva se vedea că avem o bună comunicare, chimie. Am făcut multe campanii împreună, apoi ne-am lansat în televiziune împreună și asta a fost. Prietenia noastră a crescut frumos și de la sine.”, a declarat Adina Halas, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Citește și: Cum a slăbit Adina Halas după naștere: „Am luat 32 de kilograme”. În doar 10 luni a obținut măsurile ideale / VIDEO

Se cunosc de 26 de ani

Ambele vedete sunt foarte pasionate de dietă și de un stil de viață cât mai sănătos, astfel încât discuțiile de acest gen nu lipsesc niciodată, atunci când acestea se întâlnesc, ne dezvăluie Adina Halas. 

„Mă leagă o prietenie de 26 de ani cu Carmen Brumă. Vorbim despre diete din când în când, când întâmpin vreun blocaj sau vreau să slăbesc niște kilograme și îmi dau seama că nu reușesc să îmi ridic proteinele zilele respective, discutăm despre tot felul de suplimente apărute, despre beneficiile lor, facem schimb de impresii, idei, suntem la curent cu tot ce scot specialiștii din domeniu. Discutăm foarte mult, este un domeniu în care Carmen activează, dar e un domeniu despre care și eu știu foarte multe lucruri și mi-ar fi imposibil să sintetizez ce am învățat până acum.”, a declarat Adina Halas, în cadrul unui alt interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Ce apreciază Adina Halas la Carmen Brumă

Am rugat-o pe Adina Halas să ne dezvăluie și ce apreciază cel mai mult la prietena sa de-o viață. În acest sens, vedeta a început să ne spună mai multe atuuri pe care le deține Carmen Brumă și care, fără îndoială, au ajutat-o să fie unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști de fitness din România.

„În ultima perioadă, discutăm despre postul intermitent și cum ar trebui să fie ținut el, mai ales de către femei, pentru că noi trebuie să respectăm alte reguli decât bărbații, un lucru despre care se vorbește mai puțin în România. De la Carmen am învățat că este foarte important să fii constant, asta admir foarte mult la ea, faptul că este constantă, poți să fii ambițios pe perioade scurte de timp, dar dacă nu ești constant nu faci nimic, iar asta admir din suflet la ea și m-a inspirat această poveste a ei, faptul că am văzut rezultatele apărute și menținute în timp, datorită constanței ei.”, ne-a mai dezvăluit aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel