Saveta Bogdan și-a făcut testamentul: „Nu se aștepta. A plâns”. Cui a lăsat artista bunurile și ce clauze a pus în contract

Data publicării:
Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook

Saveta Bogdan s-a hotărât să-și facă testamentul și să-i încredințeze toate bunurile sale, celei mai importante persoane din viața ei.

Saveta Bogdan a luat o decizie de ultim moment și s-a hotărât să-și facă testamentul. Artista, în vârstă de 76 de ani, și-a chemat cu această ocazie fiica în România, toate bunurile sale trecându-le astfel pe numele ei. Acum, interpreta de muzică populară spune că este practic chiriașa fetei sale, aceasta fiind proprietara, din momentul în care mama sa s-a hotărât să-i încredințeze toate bunurile. 

"Fata mea a venit din America, pentru o săptămână, cam zece zile. Eu, de fapt, am chemat-o anul trecut, de când am fost la ea, că anul trecut am stat la ea trei luni și am rugat-o să vină în țară, ca să pot să îi fac actele pe casă și pe ce am eu, mă rog, ce am avut la bancă, ce am.. să îi fac și eu si am făcut actele, am făcut-o proprietar, acum eu sunt coproprietar, sunt chiriașă acum la ea și am vrut eu să fie.

Toată lumea mă întreabă de ce am făcut actele pe casă, știi ce se întâmplă ...ea are numai cetățenie americană, nu are și cetățenie română și acum o să își ia și română, dar ea de 12 ani, are numai cetățenie americană.", a spus Saveta Bogdan, potrivit spynews.

Saveta Bogdan, ALIMENTELE din bucătărie care o ajută să scape de riduri: ”Aplic pe fața curată și las o oră” EXCLUSIV

Ce clauze a pus artista în testament

Totuși, testamentul nu a fost încheiat și fără niște clauze, prin care artista să se asigure că, atât timp cât este în viață, nu o să o dea nimeni afară din propria locuință. Când fiica sa a aflat aceste vești, a izbucnit de emoție în lacrimi.

"Cât trăiesc eu, stau în casa mea, după ce nu o să mai fiu eu, este casa ei, dar cât trăiesc eu... am pus clauze, numai cu clauze. Am pus clauze pentru că am zis că așa este mai bine, așa m-a învățat lumea, așa m-a învățat și notărița, am pus clauze. Am vrut să fie pusă pe numele ei, așa, pentru liniștea mea. A fost emoționată, pentru că nu se aștepta ca eu să îi fac actele. M-a luat în brațe, m-a pupat, a plâns.", a mai spus Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan, luată în vizor de colegii de breaslă: ”Am foarte mulți dușmani. Îi rog să nu mai aibă grija mea”. Cu cine se înțelege artista din domeniul muzical EXCLUSIV

Ce va face artista cu costumele tradiționale pe care le deține

Dacă bunurile materiale s-a hotărât să i le lase fiicei ei, artista nu are de gând să facă același lucru și cu costumele tradiționale. Într-un interviu acordat recent pentru Spectacola, Saveta Bogdan spunea că are de gând să-și lase toate piesele de colecție la Muzeul Țăranului, unde să se relizeze diferite expoziții cu ele. 

„Eu niciodată nu mi-am părăsit pieptăruțu meu, pe care-l am de la bunica de la bunica de 200 de ani și care este atât de frumos. Mă uit la el ca la ochii din cap. În momentul în care voi simți că mă apropii de... atunci am să-l dau la Muzeul Țăranului, să scrie că-i al meu. Eu țin foarte mult la costume, la autentic. 

Nu i-l las fetei mele, pentru că ea este economistă. A vrut să facă muzică, dar a înțeles că muzica nu-i pentru ea. Mi-a zis într-o zi supărată: „Mamă, mă scârțâie pe urechi vioara asta, nu o sufăr.” Și atunci i-a zis soțului meu de pe vremea aceea: „Costică, fata noastră nu iubește muzica”, degeaba voiam eu să învețe un instrument. Ea cânta, avea ureche muzicală, dar nu să facă cariera.”, a dezvăluit Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Spectacola.

Maria Dragomiroiu, rețeta tinereții. Cu ce se spală artista pe față: ”Eu nu mă culc până nu...” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel