Adi Sână și Anca Serea, cadou inedit pentru copiii lor. Nu se uită la bani când vine vorba de dorințele celor mici: „Mi-aș dori să nu treacă timpul”

Sursa foto: Anca Serea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Serea, Instagram

Anca Serea și Adi Sînă sunt părinți model pentru copiii lor. Cum îi răsfață cei doi pe micuți.

Într-o perpetuă călătorie între concerte, filmări și vacanțe alături de cei 6 copii ai lor, Adrian Sînă (46 de ani) și Anca Serea (42 de ani) par a fi găsit echilibrul perfect, iar nimic nu le poate afecta frumoasa lor familie. Miercuri seară, cuplul a făcut o scurtă oprire la un eveniment monden, unde au oferit câteva declarații despre proiectele viitoare, copii și vacanțe. 

Este dedicată copiilor

Întrebată dacă dorește să revină în atenția publicului mare, Anca a precizat că din lipsa timpului nu va face acest lucru. În schimb, ea este o mamă ce se dedică copiilor, mai ales că partenerul acesteia este foarte des în deplasare prin prisma profesiei sale.

„Nu mă întorc, însă sunt mamă și asta îmi ocupă tot timpul.”, a declarat Anca Serea Sînă, pentru Click!

Fericirea lor sunt copiii

Vedeta este foarte ocupată cu copiii săi, aceștia nefiind puțini. Cuplul muncește din greu pentru familia lor, iar aceste eforturi se concretizează și prin cadouri de suflet . Astfel, doi dintre copiii lor vor fi prezenți la un spectacol în Londra. 

„Dar David este acasă, este în vacanță. El și fiica mea Sara vor merge la Londra la concert la Lana Del Rey, le-am făcut o surpriză. Ea își dorea de foarte mult timp să meargă la un concert și iată că i-am îndeplinit dorința. Moise a terminat grădinița și am fost emoționată, aș fi dorit să nu fie cu emoții. El a făcut 7 ani, e băiat mare deja. Mi-aș dori, sincer, să nu treacă timpul, să rămână mici și în lumea copilăriei, care este foarte frumoasă.”, a spus soția artistului.

Cântă alături de artiști de renume mondial

Adi Sînă este un artist dedicat care muncește foarte mult pentru a întreține familia sa. De asemenea, vedeta a avut ocazia să cânte cu artiști de renume mondial precum unul dintre cântăreții de la Modern Talking.

„Am avut un eveniment în Polonia, la un festival mare unde am cântat cu Fan Factory și Thomas Anders de la Modern Talking. Aveam cabina lângă a lui, nu ne știam și i-am spus că suntem din România, am făcut o fotografie și i-am zis că îl așteptăm la noi în țară. Și el a zis că vine oricum, eu l-am întrebat unde, însă nu știa și l-a întrebat pe manager. Știa doar că va fi la 100 de kilometrii de București. L-am intrebat pe ce dată și m-a spus, iar eu l-am întrebat daca nu cumva va cânta la Râmnicu Vâlcea, iar el a confirmat. Și am aflat că vom cânta în aceeași seară. Și a rămas stabilit cu Thomas să ne revedem direct la Râmnicu Vâlcea, pentru că vom cânta în aceeași seară.”, a spus cântărețul pentru Click!

Vezi și: Anca Serea, enervată de lipsa lui Adi Sînă. Vedeta e extenuată: „Am ajuns la capătul puterilor”

Vezi și: Anca Serea și copiii săi se confruntă cu probleme de sănătate. Ce dignostic au primit din partea medicilor: "E îngrozitor! Suntem pe tratament toți!"

Vezi și: Anca Serea a dezvăluit care este venitul colosal pe care-l câstigă din online. Ce spune vedeta: „Contabilitatea mi-o ține cineva. Eu sunt un om larg la mână”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 06 iul 2023, 17:50 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience