Adevărul despre relația Oanei Zăvoranu. Carmen Harra: „Apare fenomenul trădării. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală”

Data publicării:
Carmen Harra, Oana Zăvoranu, captură video Youtube
Descriere foto: Carmen Harra, Oana Zăvoranu, captură video Youtube

Carmen Harra a vorbit despre relația Oanei Zăvoranu, dar și despre căsnicia lui Tudor Ionescu.

Numele Oanei Zăvoranu a ocupat primele pagini ale ziarelor recent, când în spațiul public au apărut câteva fotografii compromițătoare cu soțul vedetei și o altă domnișoară. Pe atunci, se spunea chiar că diva ar fi fost părăsită de partener, însă aceasta nu a confirmat nimic. Carmen Harra spune că, într-adevăr, Oana Zăvoranu a avut parte de o lovitură pe plan sentimental, însă asta nu e tot. 

„Acum 7 ani i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei. Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă. Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare, apare fenomenul trădării, important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare. Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală. Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți, sentimental și material. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

Te poate interesa și: Carmen Harra, trumatizată de cutremurul din 1977: „Am avut o intuiție”. Clarvăzătoarea prezice un nou cutremur mare

Ce se va întâmpla cu căsnicia lui Tudor Ionescu de la Fly Project

În trecut, Tudor Ionescu de la Fly Project a recunoscut faptul că i-a călcat strâmb soției sale, care pare că l-a iertat și a trecut peste incidentul neplăcut. În cazul acestui cuplu, Carmen Harra spune că nu va fi niciodată vorba despre un divorț, întrucât cei doi sunt cu adevărat suflete pereche. 

„Trădarea rămâne la nivel inconștient. Sunt atât de frumoși amândoi, dar am făcut socotelile lor și sunt doi oameni care nu se despart, pentru că sunt extrem de compatibili, de aici și abilitatea ei de a ierta, dorința de a trece peste acest eveniment. Aici nu sunt deloc îngrijorată că ar putea fi o despărțire, nici vorbă.”, a mai dezvăluit clarvăzătoarea.

Te-ar putea inteersa și: Ce spune Carmen Harra despre un posibil cutremur la noi în țară: „Românii să fie vigilenți. Ca un avertisment...”

Carmen Harra, despre căsnicia Oanei Matache

Cât despre căsnicia Oane Matache, care pare că s-a destrămat, după ce blondina s-a sărutat cu un alt bărbat, Carmen Harra spune că cei doi pot trece peste aceste obstacole, dacă Răzvan, soțul vedetei, este capabil să-și ierte partenera. 

„Nu am coordonatele lor ca să facem calcule, dar psihologic vorbind și utilizând intuiția mea, nu cred că va fi un divorț. Eu cred în această familie, în faptul că există împăcare, oamenii mai pot greși, dar contează copiii, legătura lor de suflet și dacă ea este dedicată familiei, va reveni aici. Eu nu cred că va fi un divorț.”, a mai declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii realizată de Cristi Brancu, pe Prima TV. 

Citește AICI continuarea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel