Adevărul despre relația care este între jurații Chefi la Cuțite. Ce nu se vede la televizor: „Noi nu suntem prieteni”

Data publicării:
Sorin Dumitrescu, Florin Bontea, Cătălin Scărlătescu, captură video Youtube
Descriere foto: Sorin Dumitrescu, Florin Bontea, Cătălin Scărlătescu, captură video Youtube

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relația de prietenie care există între el și colegii săi de platou. 

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu formează trio-ul de senzație de la Antena 1, făcându-se extrem de cunoscuți prin intermediul show-ului culinar pe care-l prezintă de atât de mult timp. Dat fiind faptul că aceștia sunt mereu împreună pe micile ecrane îi face pe fani să creadă că ei sunt și cei mai buni prieteni și în viața de zi cu zi, unde își petrec constant timpul împreună. În ciuda așteptărilor tuturor, Cătălin Scărlătescu spune că nu a ieșit niciodată în timpul liber alături de colegii săi de platou, iar certurile dintre ei care se văd la televizor sunt reale.

“Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu. Ăștia sunt călare pe mine tot timpul. Sunt singurii mei doi inamici veritabili. Noi nu suntem prieteni. Eu încă n-am ieșit cu Bontea și cu Dumitrescu la o bere, noi trei. Relația noastră s-a dus într-o altă dimensiune. Când ne certăm pe farfuriile alea, no nu suntem actori, chiar ne certăm. 

Este o fază când m-am certat foarte tare cu Bontea, el venea să mă ia de acasă cu mașina, mergeam la platou și vreo 10 zile nu am vorbit deloc. Suntem de neînțeles, este un haos total.”, a declarat Cătălin Scărlătescu, în cadrul podcastului Fain și Simplu, realizat de Mihai Morar. 

Te-ar putea interesa și: Preparatele din restaurante de care să te ferești. Ești păcălit dacă le comanzi. Cătălin Scărlătescu: „Nu există așa ceva, este o tâmpenie”

Ce i-a spus Mona Segall, prima dată când l-a văzut

Mai mult, alianța dintre Bontea și Dumitrescu nu e întâmplătoare, spune el. Cătălin Scărlătescu a fost considerat însă de la începutul competiției cel mai bun bucătar chef de către producătoarea emisiunii, lucru care nu a fost prea bine primit de ceilalți doi colegi ai săi. 

„La ei frăția este de când s-au cunoscut și mă atacă pe mine. Acum foarte mult timp, când am cunoscut-o prima dată în viața mea pe Mona Segall (n.r. producător de televiziune), ea mi-a spus așa: „Tu o să fii cel mai iubit bucătar din țara asta”. Nu am crezut, ea m-a cunoscut la casting. Bontea și cu Dumitrescu au fost atenți și cred că de atunci le-a rămas în cap că eu sunt cel mai iubit bucătar și atunci ei doi fac front în fața mea. Eu niciodată nu mint, uneori evit să spun adevărul, dar nu mint.

Am avut un moment în care am intrat cu ei doi în metrou și au venit trei oameni: Vreau să fac poză cu tine! Păi și cu ei doi? Nu”, a continuat acesta.

VEZI și: Boala de care suferă chef Florin Dumitrescu. A primit diagnosticul dur încă din copilărie: „Ai senzația că poți să o duci la nesfârșit”

„Nu-i vina mea, eu am ieșit în piață, am stat cu oamenii”

Cătălin Scărlătescu spune că și oamenii sunt mai aproape de el, decât de ceilalți doi chefi, datorită evenimentelor culinare pe care le organizează constant și care îl ajută să socializeze și să se apropie mai bine de comunitatea sa. 

„Nu-i vina mea, eu am ieșit în piață, am făcut festivaluri, am stat cu ei. Pe Bontea și Dumitrescu nu i-am văzut să facă vreun festival și poate acesta e motivul pentru care oamenii mă percep altfel.”, a mai spus el.

Citește și: Cine este femeia care l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune: „A sunat telefonul și mi-a spus...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel