2023, anul infidelităților în showbiz. Daniela Simulescu, previziuni sumbre pentru cuplurile celebre: „Divorțuri și scandaluri amoroase” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS

Daniela Simulescu, redactor șef ASTROSENS și astrolog DC News, vine cu vești îngrijorătoare pentru cuplurile „șubrede” din showbiz-ul românesc. Potrivit astrologului, anul 2023 aduce mari schimbări în relații. 

Astrologul Daniela Simulescu, redactor șef ASTROSENS, a făcut o analiză a peisajului amoros al anului 2023, iar rezultatele nu sunt încurajatoare. Deși ar putea fi numit „anul iubirii”, 2023 ar putea fi definit prin „prea multă iubire”, având în vedere infidelitățile de care am putea auzi în câteva luni. 

Potrivit astrologului, din vara lui 2023 ne putem aștepta la știri despre infidelități, divorțuri, despărțiri, aventuri scurte, idile intense și scandaluri amoroase. 

 

„Vara și toamna lui 2023 vor fi împânzite cu vești despre infidelități, divorțuri, despărțiri, aventuri scurte, idile intense și scandaluri amoroase. De ce? Venus, planeta iubirii și a plăcerii, va fi retrogradă în perioada 23 iulie - 4 septembrie. Dar vă rog să țineți cont de faptul că influența acestui eveniment se va simți de fapt începând cu 5 iunie și terminând cu 9 octombrie. Semnul Leului este cel mai aprins, înflăcărat, pasional, extravagant. Dacă nu ai trăit niciodată o dragoste de-o vară, ei bine, în 2023 ai această “șansă”! Atenție totuși că, din punctul de vedere al astrologiei, pe durata retrogradării lui Venus, dragostea durează trei luni. Cu alte cuvinte, vom auzi la tot pasul de oameni care vor să își părăsească partenerii pentru aventuri care încep într-un mod extraordinar, și care riscă să se termine dezastruos. Sau de cazuri în care unii și alții vor să se întoarcă la foști parteneri crezând că aceștia s-au schimbat. 
Și cum Venus va face conjuncție cu Lilith (Luna Neagră) și careu cu Uranus, scandalurile nu vor întârzia să apară! Și exact de la cine nu te aștepți! Atât în ceea ce privește anturajul tău, cât și în ceea ce privește media din România”, a declarat astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola. 

Despărțirile care au marcat deja anul 2023

Deși anul abia a început, iar previziunile Danielei Simulescu vizează vara anului 2023, scandalurile amoroase din showbiz și-au făcut deja simțită prezenta:

 

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu scandal, la mai puțin de un an de la împăcarea de după divorț. 

Alex Bodi și Ema Uta, un alt cuplu care s-a destrămat la începutul anului

Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu și-au spus „adio”. 

 

 

Previziuni generale pentru anul 2023

 

Astrologul Daniela Simulescu vă oferă Horoscopul 2023. Astrologul punctează felul în care debutează anul, mișcările planetei acțiunii, Marte, cum anume ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus din vară. Să nu uităm nici de tranzitul lui Saturn în Pești, care cu siguranță va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, ale tuturor. Sau de scurta vizită a lui Pluto prin Vărsător care promite schimbări în mentalul colectiv. 

HOROSCOP 2023, PREVIZIUNI PENTRU FIECARE ZODIE/ ASCENDENT

Horoscop Berbec/ Ascendent în Berbec 2023

Dacă la începutul lui 2022, te sfătuiam să faci un pas în spate, de data aceasta nu mai este cazul! La începutul lui 2023, te invit să faci un pas către schimbare, oricare ar fi el cât de mic. Și nu contează în ce direcție. Pot fi chiar mai multe! 2023 debutează cu Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Și va fi așa până pe 12 ianuarie, dar va avea efecte până pe 25 martie. Dar am o veste bună. Marte, fie retrograd fie direct, va face un aspect armonios cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, îți trebuie doar o idee, un gând sau o discuție să pui lucrurile în mișcare. 

 

Citește pe ASTROSENS previziunile pentru fiecare zodie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel