Adelina Pestrițu, ținta criticilor: ”Să lăsăm anii 1800 în trecut”. Vedeta le-a spus fanilor că nu este politicos să ceri mâncarea la pachet/ VIDEO

Data publicării:

Adelina Pestrițu a stârnit un val de reacții negative, printr-o nouă ediție a rubricii ”Moda bunelor maniere”.

Adelina Pestrițu a ajuns ținta criticilor în mediul online, după un nou episod din ”Moda bunelor maniere”, pe care vedeta le postează regulat pe conturile sale de socializare. În această ediție, influencerul își învăța comunitatea faptul că nu este frumos să iei la pachet mâncarea care ți-a rămas în farfurie, la restaurant. După cum era de așteptat, fanii au sărit în număr cât mai mare să o critice pe aceasta, pentru că obiceiul ”interzis” de Codul Bunelor Maniere este practicat de foarte mulți români.

”Atunci irosești mâncarea. Nu e bine pentru planetă”, ”Eu cred că este bine să lăsăm anii 1800 în trecut, împreună cu Codul Bunelor Maniere, care evoluează odată cu stilul de viață. Pentru omul de rând este economie, pentru că nu va mai cumpăra mai târziu mâncare.”, ”Cu tot respectul, am plătit pentru acea mâncare și nu neapărat că o duc la cățel/ pisică, o duc să o mănânc acasă mai târziu”, ”Înseamnă că toți americanii nu au Codul Bunelor Maniere”, au fost doar câteva dintre zecile comentarii negative primite de Adelina Pestrițu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

 

Ce le-a răspuns Adelina Pestrițu celor care o critică

Extrem de activă pe rețelele de socializare, Adelina Pestrițu a citit toate părerile negative lăsate de fanii ei și a reacționat ulterior printr-o serie de instastoryuri. Aceasta le-a dat peste nas haterilor și le-a publicat cartea de bune maniere după care se ghidează, aceasta fiind una câ se poate de actuală.

”Am și eu oamenii mei care cred că inventez eu regulile de bune maniere. Pentru ei, mai postez din când în când dovada din Cod, ca să doarmă bine la noapte. Pentru dragii mei prieteni care spun: ”Mă învață pe mine Pestrița aia cum să fac”. Nu, nu te învață Pestrița aia nimic. Pestrița învață și ea la rândul ei, din cartea numită Codul Bunelor Maniere Astăzi. Și filmează pentru cei care sunt dispuși să vadă și o altă perspectivă asupra lucrurilor. Știu că sunt foarte muli care contrazic până și medicina, știința, acum și Codul Bunelor Maniere. E plină lumea de experți.”, a scris Adelina Petrițu pe instastory.

 

Vedeta a fost și în trecut ținta criticilor

Adelina Pestrițu a fost criticată dur de către fani și în urmă cu puțin timp, după ce a pronunțat greșit numele unui brand cunoscut de produse cosmetice. Imaginile cu vedeta au devenit imediat virale pe toate rețelele de socializare, iar fanii făceau fel de fel de glume pe seama acesteia. Se pare că și atunci comentariile negative au ajuns la urechile acesteia, care a reacționat imediat.

”După ultimele demonstrații de poliglotie, revin cu vești noi. Caut profesor de franceză care să mă ajute să pot citi corect în limba franceză măcar denumirile produselor pe care le mănânc sau cu care mă dau pe față. Mulțumesc tuturor celor care au râs de mine. Bine mi-ați făcut! Cum zice un proverb deștept: ”Greșeala recunoscută este pe jumătate iertată”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Citește și: Oana Lis, apel disperat. ”Vrea să stea în patul lui până în ultima clipă”. Ce se întâmplă cu Viorel Lis, după ce starea sa de sănătate s-a degradat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel