Adelina Pestrițu, despre viața de mamă: Aș fi montat niște drone, care să-mi arate tot în timp real

Data publicării:
Sursa foto: Adelina Pestrițu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adelina Pestrițu, Instagram

Adelina Pestrițu a dezvăluit faptul că, uneori, este o mamă panicată și vrea să știe absolut tot ce face fiica ei. 

Adelina Pestrițu a vorbit despre viața de mamă și despre provocările pe care i le aduce în fiecare zi, acest statut. Vedeta a recunoscut faptul că este destul de panicată în ceea ce o privește pe Zeny și ar supraveghea-o continuu, dacă s-ar putea.

"Dacă era după mine, probabil că aș fi montat și niște drone permanente deasupra instituției, niște raze X cu senzori de mișcare și un telescop sau camere video pe clădirea de vizavi, care să-mi arate tot în timp real, însă încerc să mă autocontrolez și să nu fiu o mamă exagerată. Pentru binele meu și al ei.", a declarat Adelina Pestrițu, potrivit viva

"O duc în fiecare dimineață cu emoții și dor"

Vedeta a mai mărturisit și faptul că nu doar pentru Zeny este o greutate să rămână singură la grădiniță, fără părinți, ci este o adevărată provocare și pentru ea.

"La grădiniță învață cum să fie independentă și se dezvoltă altfel decât o face acasă, oricât ne-am strădui noi. Colectivitatea are rolul ei important, în viața fiecăruia dintre noi, și respect asta. Știu că o lăsăm pe mâini bune și tot ce se întâmplă ni se povestește și vedem și noi în comportamentul și preocupările ei. Evident că o duc în fiecare dimineață cu emoții și dor, dar știu că totul este spre binele și dezvoltarea ei. Zilnic povestim despre experiențele ei la grădiniță și este încântată că avem cele „15 minute de „story of the day"., a mai spus aceasta.

"Nu ne-au ocolit nici pe noi momentele de "dramă"

"Nu ne-au ocolit nici pe noi momentele de "dramă", însă le-am depășit cu succes, după un timp. Comunicarea este cheia în astfel de situații. I-am explicat că nu o abandonăm la grădiniță, ci că pur și simplu va avea parte de timp de calitate, într-un alt mediu, în care va învăța o mulțime de lucruri noi și folositoare și în care își va face prieteni de vârsta ei, cu nevoile și preocupările ei. La început, a fost mai greu, apoi am intrat pe un făgaș normal.", a continuat ea.

"La grădiniță am întâlnit oameni deosebiți"

Vedeta spune că are o relație foarte bună cu ceilalți părinți de la grădinița fetei ei și se consideră o persoană normală, în viața de zi cu zi, nu o persoană publică.

"Nu am timp să analizez asta și nici nu cred că are prea mare importanță. În viața de zi cu zi, nu mă consider o persoană publică, așadar comportamentul meu nu este diferit pentru că oamenii îmi cer poze sau autografe, ba dimpotrivă. Nu sunt interesată de cum mă văd oamenii, ci mai degrabă de cum să fac să nu îi deranjez, să nu îi supăr și să nu mă considere altfel decât sunt de fapt, un om simplu și absolut normal, care știe ce înseamnă bunul-simț și respectul. La grădiniță am întâlnit oameni deosebiți cu care am legat o comunicare utilă, cu spirit informativ în ceea ce îi privește pe copiii noștri. E necesar să facem o echipă bună, pentru că ne poate lega o prietenie sinceră a celor mai iubite persoane din viața noastră, care vor avea amintiri comune.", a declarat Adelina Pestrițu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel