Adelina Pestrițu, adevărul despre OPERAȚIILE estetice: Invazive, non-invazive și tot ce o să se mai inventeze de acum înainte

Data actualizării: | Data publicării:
Adelina Pestrițu, foto instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu, foto instagram

Adelina Pestrițu a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-a făcut și despre cum vede acum aparițiile nud pe care le-a avut în urmă cu mai mulți ani. 

Adelina Pestrițu spune că este într-o continuă evoluție și că nu regretă nicio operație estetică. Uitându-se în urmă, vedeta se amuză de stilul pe care îl avea în urmă cu câțiva ani.

„Moda de acum nu va mai fi la fel peste 20 de ani. În viitor ne vom amuza de cum ne îmbrăcăm în prezent și poate chiar de cum arătăm. Așa e viața. Dacă am fi fost perfecți din fașă, probabil că eram toți pe coperta Vogue, dar nu suntem, așa că trebuie să investim pentru asta. Bani și timp! Dacă asta ne dorim, desigur. Și da, evident că o să-mi fac îmbunătățiri ori de câte ori voi simți că am nevoie. Invazive, non-invazive și tot ce o să se mai inventeze de acum înainte. Fac surf pe valul numit timp. Mă ajută psihic să știu că mi-am îmbunătățit stilul, lookul, mintea și sufletul. Nu îmi place să mă frustrez, ci să creez”, a declarat Adelina pestrițu pentru VIVA.

Adelina Pestrițu: „Cu toate pozele nud, cu toate aparițiile pe care unii le adoră și alții le consideră total nepotrivite, operații”

Vedeta spune că nu regretă nimic din trecutul ei și că își asumă fiecare alegere făcută. 

„Poate dacă mi-aș dori să mă retrag în munți și să mă călugăresc, da. Însă niciodată nu m-am prezentat altceva decât sunt de fapt. Cu toate pozele nud, cu toate aparițiile pe care unii le adoră și alții le consideră total nepotrivite, operații
etc. Un lucru poate nu e suficient de clar în această evoluție a mea. Eu mă accept fix așa cum sunt, cu bune și cu rele, în momentul acela al vieții mele. E despre mine și despre ce am învățat eu trecând prin această viață. Nu vreau să fiu altfel! Fiecare experiență m-a învățat ceva. Că avem rațiuni diferite, asta este altă discuție. Însă nu vreau să fiu pe placul tuturor. Dumnezeu a împărțit lumea în două, te aștepți să-i unesc eu? Îmi cunosc foarte bine greșelile, însă nimic nu mă face să regret ceva. Sunt un om care cel mai bine învață din propria lui experiență, nu a altora, și m-am obișnuit cu asta”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel