Adelina Pestrițu, diagnostic neașteptat. Ce boală i-au descoperit medicii, din greșeală: „Mergi la spital să te cauți de una și să dai de alta”

Sursa foto: Adelina Pestrițu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adelina Pestrițu, Instagram

Adelinei Pestrițu i-a fost identificată, din întâmplare, o problemă de sănătate. Aflați cu ce se confruntă vedeta și ce va trebui să facă în continuare.

Adelina Pestrițu a avut o problemă de sănătate recentă, dezvoltând o tuse enervantă, mai ales în timpul filmărilor. Așadar, a decis să se programeze pentru un control medical, crezând că este vorba doar despre o tuse obișnuită sau poate o urmă a perioadei în care a avut Covid. Cu toate acestea, medicii au descoperit o altă problemă, la care nu se aștepta.

Adelina Pestrițu, un nume cunoscut în showbiz-ul românesc, se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online, unde este și foarte activă. În mod constant, împărtășește cu aceștia diverse momente din viața sa, fie ele bune sau mai puțin plăcute, cum ar fi cele de data aceasta. Adelina Pestrițu nu s-a ascuns de fani și le-a dezvăluit că are o tuse de care nu poate scăpa, astfel că a decis să efectueze câteva investigații.

Vezi și: Adelina Pestrițu, momente dificile pentru a-și permite noul apartament. Cum strânge vedeta cureaua: „Viața nu este doar despre distracții”

Ce i-a spus medicul

Ea s-a programat pentru un control, iar medicii i-au făcut o radiografie pulmonară pentru a evalua starea sa de sănătate, mai ales în urma episodului cu Covid. Spre surprinderea ei, rezultatele au fost foarte bune, iar tusea nu este o problemă majoră de sănătate. Aceasta poate fi tratată cu ajutorul unor medicamente, într-o perioadă scurtă de timp.

„Sunt la programare, pentru că am tusea despre care v-am povestit. Am venit să mă asigur că toate sunt la locul lor. Sunt bine, mi-am făcut și radiografie pulmonară, care arată foarte bine, spune doamna doctor. Am ceva foarte superficial, asta este concluzia, pentru care o să iau niște medicamente o perioadă scurtă de timp și o să fiu bine, dar în aer condiționat va trebui să stau, nu am ce să fac.”,a  spus vedeta, pe rețelele de socializare.

Vezi și: Adelina Pestrițu și soțul ei au sărbătorit patru ani de căsnicie: „Nu am primit un manual de instrucțiuni pentru asta”

Vezi și: Adelina Pestrițu, dezvăluiri după nașterea fiicei. Care sunt greutățile de cuplu prin care trece vedeta: „Am renunțat la programul liber”

Era îngrijorată din cauza Covid

Chiar dacă nu este o problemă gravă de sănătate, Adelina Pestrițu a primit mai multe medicamente de la cadrele medicale pentru a se trata mai rapid. Vedeta a dezvăluit că este foarte fericită că totul a ieșit bine la nivelul plămânilor, mai ales că nu mai efectuase un control medical după ce a avut Covid. Cu toate acestea, în urma investigațiilor, s-a pus un alt diagnostic.

„Doamna doctor mi-a dat niște medicamente care să mă întărească și care să vindece tusea asta enervantă pe care o am. Treaba e că mă bucur foarte mult că am făcut radiografia, pentru că de când am avut problema aceea cu Covid-ul nu am mai făcut o radiografie de verificare și în mod normal se face imediat după ce termini tratamentul, așa că bine că am bifat și asta.”, a spus Adelina Pestrițu pe Instagram.

Vezi și: Adelina Pestrițu, însărcinată pentru a doua oară? Declaratiile neașteptate ale vedetei : „Nu știm dacă va fi băiețel sau fetiță”

Ce a descoperit în schimb medicul

În momentul în care i s-a făcut radiografia pulmonară, medicul a observat că Adelina Pestrițu are un început de scolioză. Deocamdată, nu poate interveni direct pentru a remedia complet această problemă, ci trebuie să își corecteze constant postura spatelui. De asemenea, trebuie să fie atentă la greutățile pe care le ridică. Vedeta a declarat că va fi mult mai atentă privind acest diagnostic și va urmări cu grijă evoluția acestei afecțiuni.

„Dar știți că se întâmplă ca atunci când mergi la spital să te cauți de una și să dai de alta? Doamna doctor, văzând radiografia mea, m-a anunțat că am un început de scolioză, deci coloana mea e ușor nehotărâtă. O să o rezolv și pe asta, o să fiu mai atentă cu greutățile pe care le ridic”, a mai spus Adelina Pestrițu.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 01 aug 2023, 14:32 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience