Adelina Pestrițu și soțul ei au sărbătorit patru ani de căsnicie: „Nu am primit un manual de instrucțiuni pentru asta”

Data publicării:

Adelina Pestrițu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, chiar în ziua în care ea și soțul ei își sărbătoresc ziua nunții.

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din țara noastră. Totuși, vedeta nu se mândrește doar cu o carieră de succes în lumea online-ului, ci și cu o familie perfectă. Aceasta este căsătorită cu Virgil Șteblea, iar împreună au și o fetiță minunată, Zeny, pe care cei doi părinți încearcă să o țină cât mai departe de rețelele de socializare. Chiar dacă este destul de discretă și când vine vorba de alte aspecte din viața personală, Adelina Pestrițu nu a putut trece însă cu vederea un eveniment extrem de important care are loc în familia sa zilele acestea. Bruneta și soțul ei sărbătoresc 4 ani de când au spus oficial „Da” în fața stării civile, aceasta imortalizând momentul printr-un mesaj emoționant .

„Aproape 7 ani de relație, dar astăzi 4 de când am spus DA în față lui Dumnezeu.
Nu am primit un manual de instrucțiuni pentru asta, dar am învățat în toți acești ani că iubirea e ghidul care îți arată întotdeauna drumul cel bun.

Nu e vorba despre cum să trăiești în perfecțiune. Nimeni nu va reuși asta vreodată.
E despre lucruri simple care devin neprețuite. Emoții care te fac să te simți apreciat și suficient. E despre bucuria de a te trezi zi de zi lângă cei dragi știind că atunci când ai mai mare nevoie, ei sunt acolo și te iubesc necondiționat. E despre familie! Atât!

Virgil, știi tu ce simt pentru tine, n-ai nevoie de declarații siropoase pe net.”, a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Adelina Pestrițu, la cinci ani de la naștere: „Rămâi cu ele”

Cum li s-a schimbat viața, după ce au devenit părinți

Viața de părinte nu este niciodată ușoară, însă, pe cât de mari pot fi provocările, pe atât de frumoase sunt și satisfacțiile. În acest sens, Adelina Pestrițu spune că venirea pe lume a micuței le-a schimbat complet viața, însă cei doi au luat în brațe cu bucurie toate schimbările și au știut să se susțină reciproc, în tot acest proces.

„Nu aș putea spune asta, ci mai degrabă a existat o reconfigurare a priorităților în momentul în care a venit copilul în viața noastră și totul s-a schimbat. Automat am renunțat la programul nostru liber și ne-am concentrat mai mult pe viața de familie. Relația noastră a trecut la un alt nivel, s-a consolidat și îndrăgosteala de la început s-a transformat în iubire responsabilă. E cu adevărat un salt de la rutina de cuplu la început de relație la una plină de responsabilități, dar depinde cum alegi să privești lucrurile. Noi am îmbrățișat toate aceste schimbări cu bucurie și ni le-am asumat cu maturitate”, potrivit Viva.

VEZI și: Adelina Pestrițu, însărcinată pentru a doua oară? Declaratiile neașteptate ale vedetei : „Nu știm dacă va fi băiețel sau fetiță”

Cum a privit soțul vedei celebritatea

Celebritatea vine mereu la pachet atât cu beneficii, cât și cu lucruri mai puțin bune. Soțul Adelinei Pestrițu a trebuit însă să-și asume toate aceste lucruri, înainte de a forma o relație cu frumoasa vedetă. Cu toate acestea, diva spune că l-a pregătit din timp pe acesta, astfel încât provocările care au venit pe parcurs au fost privite ca fiind firești. 

„N-au fost multe opțiuni în acest sens… Le-a luat din plin și pe cele bune, și pe cele mai puțin bune. A trecut prin toate! Știa oarecum la ce să se aștepte, pentru că am discutat mult și nimic din ce a venit după nu l-a surprins. Când ești expus, nu se întâmplă numai lucruri bune. Uneori ai parte de nedreptăți și răutăți din partea celor care nu te cunosc, etichete menite să te supere, iar acestea se răsfrâng și asupra familiei tale, din păcate. Am învățat să ne susținem și să trecem peste toate împreună, fără să facem o tragedie din asta. În fond și la urma urmei, asta presupune să ai un partener de nădejde alături de care să te însoțești pe drumul vieții”, conform sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel