Adelina Pestrițu, momente dificile pentru a-și permite noul apartament. Cum strânge vedeta cureaua: „Viața nu este doar despre distracții”

Sursă foto: Instagram/ Adelina Pestritu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Adelina Pestritu

Adelina Pestrițu face eforturi pentru a-și finaliza noul apartament. Aflați cum a decis vedeta să facă acest lucru.

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au făcut o alegere majoră pentru viitorul lor și al familiei lor. Recent, au decis să investească într-un apartament în zona de nord a Capitalei, iar Adelina a vizitat cu entuziasm imobilul care este încă în construcție. Cuplul a hotărât să-și unească destinele prin căsătoria civilă pe data de 3 iulie 2019, urmată de o ceremonie religioasă pe 20 iulie, în aceeași lună. Aceste evenimente deosebite au avut loc după o logodnă romantică petrecută cu un an înainte, în luna ianuarie, pe litoral.

A împărtășit cu fanii săi noul cămin

În vara aceluiași an, au primit binecuvântarea de a deveni părinții unei adorabile fetițe, Zenaida Maria, care va împlini 5 ani în luna viitoare. Recent, frumoasa brunetă a dorit să împărtășească cu urmăritorii săi o experiență specială - vizita la șantierul de lucru, unde și-au imaginat cum va arăta noul lor cămin. Cu pasiune și dedicare, Adelina și Virgil construiesc nu doar un apartament, ci și o frumoasă poveste de viață alături de micuța lor familie.

„Mi-am lăsat tocurile acasă și am mers în vizită pe șantier. Nu pentru a-i controla pe cei care lucrează acolo, ci pentru a-i cunoaște, a le mulțumi pentru efortul depus și pentru a intra oficial în noua noastră casă, care va fi gata în curând”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

La ce a renunțat pentru a cumpăra apartamentul

Prin luarea acestei decizii, cei doi au ales să achiziționeze o casă, punând accent pe stabilitate și confort pe termen lung în locul atracției față de lucruri temporare. Adelina a dezvăluit că a preferat să investească într-o locuință, respingând tentația distracțiilor și a tendințelor trecătoare. Prioritatea lor a fost să-și clădească un cămin sigur și durabil, în care să se bucure de o viață plină de înțelegere și bucurie.

„Este o casă pe care am cumpărat-o renunțând la lucruri care mi-ar fi adus bucurii doar pe moment și care în viitor n-ar fi însemnat nimic. Viața nu este doar despre distracții, ci și despre cumpătare, care îți aduce confort, siguranță și încredere. Îmi place să cred că nu muncesc doar să fac față trendurilor și încerc să fiu conștientă și responsabilă și să am grijă și de mine cea din viitor”, a completat aceasta.

Patru ani de căsnicie

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din țara noastră. Cu toate acestea, succesul ei în lumea online-ului nu este singurul lucru de care se mândrește, ci și de familia sa perfectă. Ea și Virgil Șteblea formează un cuplu căsătorit și fericit, având în plus o fetiță minunată numită Zeny. Cei doi părinți au ales să o protejeze și să o țină departe de lumina reflectoarelor rețelelor de socializare, în ciuda faimei lor.

„Aproape 7 ani de relație, dar 4 de când am spus DA în față lui Dumnezeu. Nu am primit un manual de instrucțiuni pentru asta, dar am învățat în toți acești ani că iubirea e ghidul care îți arată întotdeauna drumul cel bun. Nu e vorba despre cum să trăiești în perfecțiune. Nimeni nu va reuși asta vreodată. E despre lucruri simple care devin neprețuite. Emoții care te fac să te simți apreciat și suficient. E despre bucuria de a te trezi zi de zi lângă cei dragi știind că atunci când ai mai mare nevoie, ei sunt acolo și te iubesc necondiționat. E despre familie! Atât! Virgil, știi tu ce simt pentru tine, n-ai nevoie de declarații siropoase pe net.”, a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 28 iul 2023, 22:54 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience