Adela Popescu, stări ciudate în sarcină: Respir greu, mă mișc greu și am stare accentuată de somnolență

Data actualizării: | Data publicării:

Însărcinată pentru a treia oară, Adela Popescu mărturisește că se confruntă cu mici probleme. 

Adela Popescu este însărcinată în 6 luni și urmează să aducă pe lume ce de-al treilea copil. Vedeta va fi „soacra cu trei nurori”, pentru că și bebelușul din burtică este tot băiat. 

Deși a avut o sarcină ușoară, fără probleme majore, actrița a dezvăluit recent că se confruntă cu unele stări ciudate. 

"Azi e prima zi în care mă simt "însărcinată".

Respir greu, mă mișc greu și am stare accentuată de somnolență", a scris Adela Popescu pe Instagram

 

Radu Vâlcan și Adela Popescu, poveste de dragoste ca în filme. Cum a început totul: „O mâncam din priviri, înnebuneam când apărea”

 

Mamă pentru a treia oară

 

Chiar dacă va deveni mamă pentru a treia oară, Adela Popescu are la fel de mari emoții ca la prima sarcină. Vedeta este foarte nerăbdătoare să își strângă fiul la piept, dar și foarte emoționată pentru cum va fi viața de mămică pentru trei băieți. Anunțul că va avea încă un băiat a fost făcut chiar de prezentatoarea TV în emisiunea „Vorbește Lumea”. 

Adela Popescu, totul despre cea de-a treia sarcină. Care sunt problemele cu care se confruntă vedeta


Să nu mai prelungim adrenalina... E băiat! Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor”, a spus Adela Popescu.


Adela Popescu nu știe încă ce nume va purta cel mic, dar își dorește să fie tot un nume care începe cu „A”. Deoarece fiul cel mare este un ajutor de nădejde pentru mămica lui, Alexandru a venit cu o propunere extrem de inedită pentru numele bebelușului. Conversația amuzantă dintre Adela Popescu și fiul cel mare a fost dezvăluită chiar de vedetă pe pagina de Instagram:


VIONEL este numele pe care l-a ales Alexandru pentru fratele lui mai mic în timpul ecografiei la care a participat alături de mine.
-VIONEL?! De ce, Alexandru?
-Pentru că seamănă cu o șopârlă.
-Super, zic.
Iubitul lu’ mama, e un nume frumos, doar că știi că noi ne dorim să înceapă cu A, îi răspund eu fericită că am ieșit frumos din impas.
-Atunci, Avionel. A zis el”, a scris Adela Popescu pe Instagram. 

Adela Popescu, adevărul despre Gina Pistol: „Toate mamele trec prin asta, are dreptate”

 

În final, vedeta a rămas cu o listă de 3 nume preferate pentru viitorul copil. 

Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze.

Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove”,  a declarat Adela Popescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel