Adela Popescu, adevărul despre Gina Pistol: „Toate mamele trec prin asta, are dreptate”

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu, Gina Pistol, colaj Foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu, Gina Pistol, colaj Foto Instagram

Adela Popescu se arată emoționată în fața sincerității cu care Gina Pistol a vorbit despre primele zile de mamă. 

Gina Pistol și-a deschis sufletul și a vorbit despre provocările pe care le întâmpină în viața de mamă. Vedeta a născut pe 9 martie și încă se adaptează rolului pe care îl are acum.

Imediat după ce a adus-o acasă pe micuța Josephine, vedeta a mărturisit că a uitat tot ce citise și învățase despre creșterea copilului, dar că se descurcă binișor și că are parte de tot ajutorul lui Smiley în îngrijirea fetiței.

Astăzi, iubita lui Smiley a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care își arată chipul obosit și vorbește despre cum arată zilele de proaspătă mămică. 

Gina Pistol, despre viața de mămică. Cum se descurcă prezentatoarea TV cu micuța Josephine: ”Mă declar fericită”


Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu. Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, ci pur și simplu vă spun trăirile mele. Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice. Nu- mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașe, de către asistente, am pășit în casă și am uitat tot. Asta nu înseamnă, că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. Cu siguranță, pentru tine va fi mai ușor sau o să treci cu bine peste primele săptămâni, eu spun din punctul meu de vedere. Și cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, dar puține vorbesc despre asta. Na, că o spun. Pentru mine a fost greu”, a spus Gina”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Adela Popescu, la răndul ei mama a doi băieți și însărcinată în 5 luni, se arată emoționată de sinceritatea Ginei și spune că și ea a trecut prin acele momente. 


Am fost absolut cucerită de ce a postat tocmai acum Gina Pistol. Mi-a plăcut foarte mult sinceritatea ei, felul în care vorbește despre prima perioadă cu bebelușul acasă, care este, fără doar și poate, extrem de provocatoare. Toate mamele trec prin asta, are dreptate. Puține aleg să spună verde în față. Ce nu înțeleg ele este că a spune că e greu nu este o dovadă de slăbiciune, este o dovadă de putere. Este o putere pe care, cele care te ascultă și trec prin experiența ta, sau prin ceva similar, o capătă când văd că nu sunt singure. Dorința de solidaritate și de a fi mai multe într-o anumită situație ne dă putere. Dacă spui că e greu nu înseamnă că nu ești demn, sau nu ești bun pentru lucrul respectiv. Ai curajul să spui că e greu. De unde nebunia asta că lucrurile perfecte? A te plânge e una, a spune că e greu e alta”, a spus Adela Popescu, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel