Adela Popescu, totul despre cea de-a treia sarcină. Care sunt problemele cu care se confruntă vedeta

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa foto Instagram

Adela Popescu va deveni mamă pentru a treia oară și este în culmea fericirii. Vedeta este foarte fericită, chiar dacă sarcina îi dă uneori bătăi de cap. 

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” se bucură de o carieră de succes și de o familie minunată. Adela va deveni mamă de băiat pentru a treia oară și este nerăbdătoare să își strângă bebelușul la piept. Chiar dacă este mamă cu normă întreagă pentru cei doi băieți, Adela nu obișnuiește să se plângă și spune că este genul de persoană care acceptă cu ușurință schimbările care intervin în viața ei. 


„Eu am avut cele trei sarcini foarte ușoare. Sau poate sunt genul care nu se plânge și îmbrățișează schimbările cu normalitate. Sigur că respir greu, nu pot să mă mai aplec, mi-e somn tot timpul, nu pot să mă mai odihnesc cum trebuie din cauza poziției în pat etc. Pe lângă toate astea sunt ceilalți doi pui, care au nevoie de mine cu normă întreagă. Dar nu mă plâng, asta mi-am dorit”, a spus Adela Popescu pentru VIVA!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel