Radu Vâlcan și Adela Popescu, poveste de dragoste ca în filme. Cum a început totul: „O mâncam din priviri, înnebuneam când apărea”

Data publicării:
Radu Vâlcan și Adela Popescu, foto Instagram
Descriere foto: Radu Vâlcan și Adela Popescu, foto Instagram

Radu Vâlcan a dezvăluit cum a ajuns să se îndrăgostească de soția sa, actrița Adela Popescu.

Radu Vâlcan și Adela Popescu se iubesc de 11 ani. Au 2 băieți împreună, iar al treilea este pe drum, actrița fiind însărcinată în 6 luni. 

S-au cunoscut pe platourile de filmare, acolo unde schimbau replici, dar și priviri. Radu Vâlcan povestește că nu dormea nopțile și că se gândea în permanență la colega sa de platou. 


Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging. (zâmbește)”, a declarat Radu Vâlcan, potrivit viva.ro.


Toate aceste sentimente i-au dat actorului curajul de a face primul pas. I-a furat Adelei un sărut, iar atunci a știut că și ea îl place. De acolo, restul e istorie. În 2015, cei doi s-au căsătorit, iar astăzi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. 


”Aaa, sărutul acela „furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, a mai adăugat celebrul prezentator TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel